Σε άλλο επίπεδο ο Ολυμπιακός!

Σε άλλο επίπεδο ο Ολυμπιακός!

Πρώτος, αποκλειστικά και μόνο ο «ΓΑΥΡΟΣ» έγραψε για το νέο μηχάνημα που υπάρχει στο Ρέντη και αφορά την πρεσοθεραπεία.

presotherapeia

Πρόκειται για μια συσκευή η οποία βοηθάει τους παίκτες να χαλαρώνουν και να προφυλάσσονται στην ουσία από τραυματισμούς. Το θέμα είναι αποκλειστικό της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ», αποκαλύπτει πάρα πολλά πράγματα τα οποία μπορείτε να τα διαβάσετε και σίγουρα δείχνει πόσο πολύ έχει αλλάξει επίπεδο ο Ολυμπιακός ως ομάδα. Πλήρη στοιχεία για το νέο μηχάνημα από το ωραίο θέμα που παρουσιάζει ο «ΓΑΥΡΟΣ».

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Νεϊμάρ ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, η οποία έβαλε «φωτιά» στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα. Τα πόδια του ήταν σκεπασμένα από κάτι που έμοιαζε με κουβέρτα και από αυτό προεξείχε σωλήνας. Στην Ισπανία έχει γίνει πολύ μεγάλο θέμα με το συγκεκριμένο μηχάνημα και όπως αποδείχτηκε, ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά των Καταλανών. Πρόκειται για ένα μηχάνημα μυϊκής αποκατάστασης, το οποίο θεωρείται η τελευταία λέξη στην επιστήμη της πρεσοθεραπείας.

Λίγες ημέρες πριν ίδια φωτογραφία ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Κώστας Φορτούνης. Ακριβώς, λοιπόν, το ίδιο μηχάνημα που υπάρχει στις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα υπάρχει και στο Ρέντη και το χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Τι ακριβώς είναι, όμως, και ποια η δουλειά που κάνει; Ονομάζεται Normatec και…

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.gavros.gr/content/football/126019-se-allo-epipedo-o-olympiakos