Το Σάββατο το παγκόσμιο συνέδριο της «Θ.7»

Για το προσεχές Σάββατο 27 Ιουνίου οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του παγκοσμίου συνεδρίου της «Θύρας 7», που θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο στο Καραϊσκάκη.

685638

Όπως είναι εύλογο, το εν λόγω συνέδριο οργανωμένων οπαδών προβλέπεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον, ειδικά από τη στιγμή κατά την οποία θα δώσουν το παρών ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως επίσης και ο ομότιτλος του Ερασιτέχνη  Μιχάλης Κουντούρης και πλέον διοικητικό μέλος της ΠΑΕ.

Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να δώσουν το παρών οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως επίσης και ο επί 17 χρόνια πρόεδρος του Θρύλου Σωκράτης Κόκκαλης.

Κάτι, που άλλωστε συνέβη στο περυσινό συνέδριο, όταν άπαντες έδωσαν βροντερό παρών και σάλπισαν το σύνθημα για το σάρωμα των φετινών τίτλων!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι εξαγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη για τις μεταγραφικές «βόμβες, που ετοιμάζει, αλλά και για την αναδιοργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Με την προοπτική ο Θρύλος να γιγαντωθεί ακόμη περισσότερο!

 

 

πηγή: gavros.gr