Σ. ΡΙΕΡΑ :Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με ήθελε

1

Σ. ΡΙΕΡΑ :Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με ήθελε

«Ήμουν κοντά σε μια μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Την προηγούμενη σεζόν είχα κάνει καλά ματς με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έψαχνε έναν ποδοσφαιριστή που θα έπαιζε στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Τότε προπονητής ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που του άρεσε να δουλεύει με Ισπανούς παίκτες», ισχυρίστηκε ο Σίτο Ριέρα και συνέχισε:
«Υπήρχε ενδιαφέρον για μένα και με ήθελε η διοίκηση και θα μπορούσα να αγωνιστώ μαζί με τον αδερφό μου, Αλμπερτ, αλλά προφανώς ο Θεός δεν ήθελε να βρεθούμε στην ίδια ομάδα (γέλια). Τελικά αυτό δεν συνέβη και ένα χρόνο μετά ήρθα στην Τσερνομόρετς, η οποία με παρακολουθούσε πολύ καιρό».
Συμπαίκτες ούτε τώρα θα παίξουν, αλλά αντίπαλοι μπορεί, αφού ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πήρε μεταγραφή στη Μέταλιστ. Βεβαίως, βασική προϋπόθεση είναι να σταματήσει η έκρυθμη κατάσταση στην Ουκρανία και να ξεκινήσει το εγχώριο πρωτάθλημα.
Ο Σίτο Ριέρα είχε γαλουχηθεί στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, η οποία τον είχε πάρει εκεί από 12 χρονών και ήταν συμπαίκτης με Φάμπρεγκας και Πικέ. «Ακόμα και όταν πήγα στην Εσπανιόλ, η καρδιά μου παρέμεινε στην Μπαρτσελόνα. Πάντως, η μεταγραφή μου στην Ελλάδα μου έκανε καλό», εκμυστηρεύτηκε ο 27χρονος εξτρέμ.