Προς Serie A o Μανιάτης

Ολοένα και αυξάνονται τα σενάρια στην γειτονική χώρα για τον Γιάννη Μανιάτη, την στιγμή που οι Ιταλοί βλέπουν “μάχη” Τορίνο, Τζένοα και Σαμπντόρια για την υπογραφή του Έλληνα μέσου.

MANIATIS

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα, τουλάχιστον για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και το μέλλον του 29χρονου κεντρικού χαφ βρίσκεται μακριά από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Το συμβόλαιο του Μανιάτη είναι εξαιρετικά υψηλό (τις 800.000 ευρώ αγγίζουν οι ετήσιες απολαβές του), επομένως είναι πολύ δύσκολο να βρει αυτά τα χρήματα την δεδομένη στιγμή, πολύ περισσότερο αν λάβει κανείς υπόψιν ότι προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό που τον έχει θέσει εκτός αγωνιστικής δράσης από τον περασμένο Μάρτη.

Οι σύλλογοι που ερίζουν για την υπογραφή του επιθυμούν την απόκτηση του Μανιάτη για το επόμενο εξάμηνο με την μορφή δανεισμού. Και εφόσον ο παίκτης ικανοποιήσει με την απόδοση του, το καλοκαίρι να γίνει συζήτηση σε άλλη βάση.

Στην Ιταλία πάντως τα σενάρια για τον αρχηγό του Ολυμπιακού πληθαίνουν καθημερινά. Με τους γείτονες να εικάζουν πως το ποδοσφαιρικό μέλλον του Έλληνα μέσου βρίσκεται στην Serie A.

Είναι ενδεικτικό ότι τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ στην Ιταλία θέλουν τις Τορίνο, Τζένοα και Σαμπντόρια να μπαίνουν στην κούρσα για την απόσπαση της υπογραφής του Μανιάτη.

Το θέμα του 29χρονου κεντρικού χαφ προχωράει, αφού και ο ίδιος επιθυμεί να πάει σε μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να μπει και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αν μάλιστα αυτή προέρχεται από ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα όπως το ιταλικό, τότε ακόμη καλύτερα για τον ίδιο.