“Ζαλίζει” το ποσοστό μεταπώλησης για το Ρέτσο που κράτησε ο Ολυμπιακός!

Κράτησε μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει το 20% των δικαιωμάτων του Παναγιώτη Ρέτσου. Κάτι που σημαίνει πως θα επωφεληθεί οικονομικά και στο μέλλον, από τυχόν μετεγγραφή του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

ερυθρόλευκοι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να περάσουν τον σχετικό όρο στη συμφωνία με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ετσι πέρα από τα 20 εκατομμύρια ευρώ που θα βάλουν άμεσα στα ταμεία τους και τα δυο εκατομμύρια ευρώ, που θα εισπράξουν με τη μορφή μπόνους, ευελπιστούν πως στο μέλλον θα εξοικονομήσουν περισσότερα χρήματα, από την παραχώρηση του νεαρού αμυντικού.

Από την πλευρά του, ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη γερμανική ομάδα. Με τις ετήσιες οικονομικές απολαβές του να φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 1,35 εκατομμύρια ευρώ.

> Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για την Κυριακή 03/09/2017

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως μετά τη συγκεκριμένη παραχώρηση και με τους όρους που έγινε, θα ανέβουν επίπεδο στο μετεγγραφικό παζάρι. Και θα μπορέσουν στο μέλλον να προχωρήσουν σε παρόμοιες παραχωρήσεις, με υψηλές οικονομικές απολαβές.