Τι ωραία που θα τεντώνει στο Φάληρο ΞΑΝΑ το σεντόνι !!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπασακσεχιρ 2-0

Ο Ολυμπιακός που ήταν <<Μπλοκαρισμένος>> για ένα ημίχρονο, κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στην Μπασακσεχιρ με 2-0 (Σεμέδο 53΄, Βαλμπουενά 78). Και πλεόν κοιτάει καθαρά του Ομίλους.


Ο Ολυμπιακός μπήκε για ακόμα μια φόρα δυνατά στον αγώνα,καθώς στο πρώτο 5λεπτό έχει κλέισει για τα καλά τους Τούρκους.
Ο Γκιγιέρμε έχασε την ποιο μεγάλη ευκαιρία καθώς από το σουτ που έκανε από τα 20 μέτρα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, του τερματοφύλακα της Μπασακ στο 3ο λεπτό
Η Μπασακσεχίρ έφτασε κόντα στην εστία του Σα στο 8 καθώς από το σουτ που έκανε έξω από την περιοχή ο Ρομπίνιο πέρασε ελάχιστα λίγο δίπλα από την εστία .
Η Μπασακ χάνει και αλλή ευκαιρία βγήκε στην αντεπίθεση με τον Βίτσκα, να πλασάρει αλλά τον Σα να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση στο 10′.
Ο Ολυμπιακόε πέρασε ένα κακό δίαστιμα αλλά ξανα βγήκε στην επίθεση, με πολύ καλές επιλογές αλλά όχι καλά τελείωματα.
Μεγάλη φάση για την Μπασακσεχίρ, ο Βίτσκα θα κάνει την κούρσα από τα δεξία, θα κάνει την σέντρα, με τον Κριβελί να κάνει την προβολή και τον Σα να πραγματοποιεί μια ακόμα σπουδαία επέμβαση κρατώντας το μηδέν στο 16′.
Στο 21′ ο Βαλμπουενα βρέθηκε στην περιοχή αλλά το σουτ πέρασε ψηλά αουτ.
Η Μπασακ, πιέζει για το γκολ αλλά ο Ολυμπιακός κρατάει καλά.
Ξανά ο Βίστσα, έστρωσε στον Ρομπίνιο, ο οποίος από εξαιρετική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Πορτογάλο. Πάντως, από το ριπλεϊ φάνηκε ότι ήταν εκτεθειμένος Βόσνιος στο 35′.
Φοβερό σουτ του Μασούρα στο 42′ η μπάλα λίγο πάνω απο τα δοκάρια.
Ο Ολυμπιακός δεν πατάει καλά στον αγωνιστίκο χώρο, αλλά κρατάει καλά αμυντικά. και έχει και το 0-1 που του δειίνει την πρόκριση.
Στο δευτερό μερός ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ευκαιρία του Γκερέρο να γυρίζει αλλά να πιάνει ένα αδύναμο σουτ.
Μετά από γύρισμα από τ’ αριστερά, ο Γκερέρο άφησε στον Ποντένσε και αυτός στον Βαλμπουενά, που με φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και στο 50 ο Ολυμπιακος χάνει την ευκαιρία για το 1-0.
Ο Ολυμπιακός βάζει το γκολ μετά από ωραίο φαουλ του Ποντένσε, ο Σεμέδο με διπλή προσπάθεια γράφει το 1-0, και πετυχένη το δευτερό σερι γκολ στην ευρώπη εντός έδρας στο 54.
Ο καλύτερος παιχτής της Μπασικ ο Βίτσκα με Σουτ του μέσα από την περιοχή, ο Σα κάνει μια ακόμα σπουδαία επέμβαση στο 63.
Ο Ολυμπιακός είναι καλυτερός στο β μέρος, καθώς η Μπασακ μετα το 1-0 δεν μπόρεσε να κάνει καμία κλασική ευκαιρία
Ο Ολυμπιακός κάνει το 2-0, απο πέναλντι που κέρδισε με ωραία προσπάθεια ο Ποντένσε και εκτέλεσε ο Βαλμπουεανα.

Ο Ολυμπιακός παίρνει την μεγάλη νίκη που θα τον στείλει λογικά πάνω στην Κράσαντορ καθώς νικάει 0-3 την πόρτο.