Θρυλικό «γλέντι»: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 101-5 στη «χρυσή» εποχή Μαρινάκη (vids)

Θρυλικό «γλέντι»: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 101-5 στη «χρυσή» εποχή Μαρινάκη (vids)

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις 18 Ιουνίου του 2010 ανέλαβε την ηγεσία του Ολυμπιακού με έναν και μόνο στόχο. Οι ερυθρόλευκοι να είναι κυρίαρχοι στην Ελλάδα σε όλα τα σπορ και να γιγαντώσουν ακόμη περισσότερο τον μύθο τους στην Ευρώπη. Περίπου 11 χρόνια μετά ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έχει κάνει πράξη και με το παραπάνω όλα όσα είχε υποσχεθεί στον κόσμο του Ολυμπιακού, έχοντας δημιουργήσει σπουδαίες ομάδες σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη, έχοντας φέρει ευρωπαϊκούς τίτλους και κυρίως έχοντας καταδυναστεύσει τον ελληνικό αθλητισμό με τον Ολυμπιακό να είναι ο κορυφαίος σύλλογος και μάλιστα με διαφορά σε όλα τα ομαδικά σπορ.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εκτός από το ποδόσφαιρο όπου η ομάδα εδώ και 11 χρόνια έχει πάρει 9 τίτλους στηρίζει αμερόληπτα και τον Ερασιτέχνη και πραγματοποιεί σπουδαίες κινήσεις με σκοπό όλα τα τμήματα να είναι στην κορυφή όπως ακριβώς συμβαίνει και φέτος. Στόχος είναι ο Ολυμπιακός να είναι ο βασιλιάς του ελληνικού αθλητισμού και να φέρνει παντού ευρωπαϊκές διακρίσεις και εδώ και 11 χρόνια γίνεται πράξη.

Όσον αφορά μάλιστα τον εγχώριο ανταγωνισμό, υπό την ηγεσία και την καθοδήγηση του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών, αλλά και του Μιχάλη Κουντούρη, οι ερυθρόλευκοι έχουν σκορπίσει τους αντιπάλους τους και δη των «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό. Για να καταλάβει κανείς τι έχει πετύχει ο Μαρινάκης από το 2010 και μετά αρκεί να δει μόνο τη διαφορά στους τίτλους στα ομαδικά αθλήματα (ΠΑΕ και Ερασιτέχνης), καθώς ο Ολυμπιακός έχει 101 τίτλους είτε εγχώριους, είτε διεθνής και οι πράσινοι έχουν μόλις 5!

Για να καταλάβει κανείς τι έχει πετύχει ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη αρκεί να δει μόνο ότι ο μεγάλος αντίπαλος του έχει μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού τίτλους σε 11 χρόνια, την ώρα που οι Πειραιώτες σε αυτό το διάστημα έχουν 6 ευρωπαϊκά! Χωρίς να υπολογίζονται καν τα υπόλοιπα τρόπαια. Πραγματικά τρομακτική η διαφορά, ενώ ο Ολυμπιακός σε αυτή την 11ετια έχει καταφέρει ακόμη κάτι ανεπανάληπτο, καθώς σε επίπεδο Ερασιτέχνη είχε καταφέρει να φτάσει τις 50 σερί νίκες! Ένα σερί που ξεκίνησε στις 27 Απριλίου 2015 και συνεχίστηκε για περίπου πέντε χρόνια!

Δείτε την συνέχεια εδώ