“Θρυλική” σύσκεψη για όλα μετά την Καλλονή!

“Θρυλική” σύσκεψη για όλα μετά την Καλλονή!

Στον Ολυμπιακό θα συσκεφθούν μετά τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς – «Πωλητήριο» δεν έχει μπει σε κανέναν – Μόνο με εξωπραγματική πρόταση θα φύγει «βασικός».

pae olympiacos

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς δίνει αυτό το Σάββατο ο Ολυμπιακός. Αντίπαλος είναι η ομάδα της Καλλονής στη Λέσβο και στον Θρύλο θα προσπαθήσουν να επεκτείνουν το σερί τους και να φτάσουν σε μία ακόμα νίκη η οποία θα τους βοηθήσει να συνεχίσουν το απόλυτο ρεκόρ τους, πλησιάζοντας εκείνο των 16 σερί νικών, της σεζόν 2005-06.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και σε κάθε μεταγραφική περίοδο θα υπάρχουν τα διάφορα δημοσιεύματα τα οποία θα γράφουν για διάφορους παίκτες. Στον Θρύλο, πάντως, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μετά τον αγώνα με την Καλλονή και έχει αποφασιστεί πως «πωλητήριο» δεν μπαίνει σε κανέναν.

Σαφώς και θα γίνουν μερικές ανακατατάξεις στην ομάδα, αλλά το βέβαιο είναι πως για να φύγει κάποιος «βασικός» παίκτης από τον Ολυμπιακό, θα πρέπει η πρόταση που θα έρθει, να είναι εξωπραγματική.

Η σύσκεψη λοιπόν θα γίνει μετά τον αγώνα με την ομάδα της Καλλονής και έχουν ήδη παρθεί μερικές αποφάσεις που θα κάνουν ακόμα πιο δυνατό τον σύλλογο.

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/football/117343-syskepsh-gia-ola