7 (κρυφά) σημάδια που δείχνουν ότι δεν ταιριάζεις με τον σύντροφό σου!

7 (κρυφά) σημάδια που δείχνουν ότι δεν ταιριάζεις με τον σύντροφό σου!

Όταν βγαίνεις με κάποιον που σου αρέσει υπάρχει μια άτυπη (μερικές φορές και έντυπη) λίστα στο μυαλό σου με όλα εκείνα τα πράγματα που αρέσουν και στους δύο σας.

sxesikocover

Στα πρώτα ραντεβού συζητάτε με πάθος για τις ταινίες που αγαπάτε/ μισείτε, αναλύετε τον τελευταίο δίσκο του David Bowie με μεγάλη σοβαρότητα και αναλύετε την πολιτική κατάσταση στο Westeros πίνοντας κρασί.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά αρκούν αυτά για να καταλάβεις αν ταιριάζεις με κάποιον; Υπάρχουν κάποια σημάδια, κάπως πιο κρυφά, τα οποία αποκαλύπτουν πολλά περισσότερα από το ποια οικογένεια πιστεύει ότι πρέπει να πάρει το θρόνο στο Game of Thrones. Ποια είναι αυτά; Έχουμε και λέμε.

1. Δεν ξέρετε πως να διαφωνήσετε

Όλα τα ζευγάρια διαφωνούν και όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, αλλά αν εσείς δεν ξέρετε πως να λειτουργήσετε υπό την πίεση αυτής της κατάστασης τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Ένα υγιές ζευγάρι θα προσπαθήσει να συζητήσει με λογικά επιχειρήματα και θα αφήσει στην άκρη προσβολές και φωνές σε αντίθεση με εκείνο που δεν ξέρει πως να επικοινωνήσει το πρόβλημα που έχει και θα επιλέξει τον πιο ‘βρώμικο’ τρόπο να διευθετήσει την κατάσταση.

2. Δεν υποστήριζετε ο ένας τον άλλον

Ο σύντροφός σου, όπως και εσύ, πρέπει να είναι στο πλευρό σου και να σε υποστηρίζει ό,τι και αν γίνει· είτε χρειάζεσαι κάποιον να σε εμψυχώσει, είτε κάποιον να ακούσει την γκρίνια σου. Αν λοιπόν δεν είστε ποτέ εκεί ο ένας για τον άλλον, στα καλά και στα κακά που περνάτε τότε δεν υπάρχει λόγος να είστε μαζί.

3. Είστε και οι δύο πολύ νευρικοί

Αν είστε και οι δύο πολύ νευρικοί άνθρωποι που δεν χαλαρώνετε εύκολα είναι πολύ λογικό να έχετε μια πολύ ταραγμένη σχέση. Από τη στιγμή που χειρίζεστε και οι δύο με άγχος τις καταστάσεις αντί με νηφαλιότητα το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τρελάνετε ο ένας τον άλλον.

4. Δεν είστε το ίδιο τακτικοί

Κακά τα ψέματα, αν ένας από τους δύο είναι φοβερά τσαπατσούλης και ο άλλος τακτικός αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον γιατί αργά ή γρήγορα αυτός που καθαρίζει συνέχεια θα νιώσει μ**** (και καλά θα κάνει).

5. Δεν έχετε ίδια αίσθηση του χιούμορ

Μπορεί να φαίνεται επιπόλαιος αυτός ο λόγος αλλά πραγματικά είναι φοβερά σημαντικός. Η ζωή είναι σκληρή και θα χρειαστείς κάποιον στο πλευρό σου που θα μπορεί να σου φτιάχνει τη διάθεση λέγοντας απλά μια ατάκα plus η κοινή αίσθηση χιούμορ δείχνει ότι επικοινωνείτε σε άλλο επίπεδο ενώ η έλλειψή της ότι δεν έχετε και πολλά κοινά.

6. Διαχειρίζεστε διαφορετικά τα χρήματα

Άλλο σημαντικός τομέας που πρέπει να έχει ξεκαθαριστεί καλά πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της σχέσης σας. Αν δεν αντιμετωπίζετε με τον ίδιο (ή έστω παρόμοιο) τρόπο τα χρήματα δεν θα μπορέσετε να ταιριάξετε και θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα (μικρά στην αρχή που μπορεί να γίνουν μεγάλα και δυσβάσταχτα στο μέλλον).

7. Δεν νιώθεις και πολύ ο εαυτός σου μπροστά του

Νομίζω δεν χρειάζεται να αναλύσω περισσότερο γιατί δεν ταιριάζεις με κάποιον που δεν σε κάνει να νιώθεις άνετα για αυτό που είσαι, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια. Αν νιώθεις ότι καταπιέζεσαι να είσαι/ γίνεις κάτι που δεν είσαι απλά για να αρέσεις στον άλλον, χωρίζεις. Τελεία και παύλα.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0