Το Σάββατο 6 Ιουνίου θα ξεκινήσει η Super League. Στην τηλεδιάσκεψη που λαμβάνει χώρα μεταξύ των ομάδων στο Δ.Σ., επιβεβαιώθηκαν πλήρως τα πορτογαλικά Μέσα που ανέφεραν πως το ελληνικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου.
Αυτό σημαίνει πως εφόσον δοθεί το πράσινο φως της κυβέρνησης θα έχουμε σέντρα στην πρώτη αγωνιστική τόσο των πλέι οφ με το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, όσο και των πλέι άουτ.
Να σημειώσουμε πως οι ομάδες ψήφισαν ομόφωνα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα εκείνο το σαββατοκύριακο. Θυμίζουμε πως σήμερα Δευτέρα (18/5) ξεκίνησαν οι ομαδικές προπονήσεις με στόχο να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές.
Παράλληλα, θα ισχύσουν οι 5 αλλαγές (αντί για 3) μετά την απόφαση της FIFA, ενώ στην αποστολή θα υπάρχουν 20 παίκτες αντί για 18 που ίσχυε μέχρι πρότινος.