Σταθερά 15η η Ελλάδα στην κατάταξη με τη βαθμολογία χωρών της UEFA

Σταθερά 15η η Ελλάδα στην κατάταξη με τη βαθμολογία χωρών της UEFA

UEFA : Η ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν πρόσφερε 0.100 βαθμούς στην Ελλάδα. Παραμένει στη 15η θέση της κατάταξης.

UEFA

UEFA : Στη 15η θέση της κατάταξης παραμένει η Ελλάδα. Η ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν χάρισε στη χώρα 0.100 βαθμούς και ανέβασε συγκομιδή στους 24.500 βαθμούς.

Η Ελλάδα έχει μεγάλο στόχο την 12η θέση στην ευρωπαϊκή βαθμολογία. Έτσι θα επαναφέρει τον κυπελλούχο Ελλάδας στη φάση των ομίλων του Europa League από τη σεζόν 2018/19. Η UEFA, από τη σεζόν 2018/19 θα κάνει κα΄ποιες αλλαγές. Σχεδιάζει να δώσει τέσσερα απευθείας εισιτήρια στους ομίλους του Champions League στις ομάδες των χωρών 1-4 της κατάταξης. Δύο στις χώρες 5-6 και από ένα στις χώρες 7-10.

> Market Pool : Όλο το «χαρτί» στον Ολυμπιακό! Αποκλείστηκε η ΑΕΚ!

Ο πρωταθλητής της χώρας που βρίσκεται στην 15η θέση, θα ξεκινάει από τον 2ο προκριματικό γύρο, ενώ η 14η, του εξασφαλίζει αρχή από τον 3ο προκριματικό. Αν ο κάτοχος του Champions League και εκείνος του Europa League, προκριθούν στους ομίλους μέσω των πρωταθλημάτων τους, τότε ο πρωταθλητής Ελλάδας θα συμμετάσχει στα play offs.

UEFA