Στο Καραϊσκάκη ο Ερίκ Καντονά

Στην Ελλάδα θα έρθει τις επόμενες μέρες ο Ερίκ Καντονά θέλοντας να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για το μεγάλο ντέρμπι της Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο «βασιλιάς» εδώ και κάποια χρόνια έχει δημιουργήσει την δική του εταιρεία παραγωγής, την «Canton Bros». Η εταιρία αυτή ασχολείται με την παραγωγή μιας σειράς ντοκιμαντέρ με τίτλο «Looking for», όπου και ασχολείται με όλα τα μεγάλα ντέρμπι του κόσμου!

Η δουλειά που έχει κάνει είναι τρομερή και τα αποτελέσματα αξιοθαύμαστα και πλέον ήρθε η ώρα να ασχοληθεί και με την… μητέρα των μαχών της Ελλάδος.

Κατά την διαμονή του στην Ελλάδα θα περιηγηθεί στους χώρους του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, θα επισκεφτεί το μουσείο των «ερυθρολεύκων», ενώ θα έχει και συνάντηση με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

Επίσης, θα πάει σε διάφορα σημεία της Αθήνας και του Πειραιά με σκοπό να συλλέξει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί για το εν λόγω ντοκιμαντέρ.

Ο Καντονά θα παρακολουθήσει μαζί με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη την αναμέτρηση της Κυριακής (31/3) ανάμεσα στους Πρωταθλητές Ελλάδος και τον ΠΑΟΚ.

Επίσης, αναμένεται να παρακολουθήσει και την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πλατανιά, ενώ θα συνομιλήσει με στελέχη, παίκτες και φιλάθλους των δύο ομάδων θέλοντας να αφουγκραστεί το κλίμα ενός μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των «αιωνίων».

 

Διαβάστε Περισσότερα : Woop.gr