Πετρέας: «Όπως πρέπει στους τελικούς»

Ο Ολυμπιακός νίκησε καθαρά τον Παμβοχαϊκό, στο Ρέντη, με 3-0 και ο Γιώργος Πετρέας έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Τόνισε, μετά το τέλος του ματς, ότι πρέπει να συνεχίσει στην πορεία βελτίωσης, την οποία ακολουθεί εδώ και καιρό, ώστε να είναι όπως πρέπει, στους τελικούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Παιχνίδια σαν και αυτό, μετά από αποχή ενός μήνα, πάντα κρύβουν κινδύνους. Για εμάς το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε και κερδίσαμε καθαρά μια ομάδα που έχει δυσκολέψει και τους υπόλοιπους που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Έχει κάνει δυο μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν αρκετά την ομάδα.

Για εμάς σίγουρα ήταν ένα μειονέκτημα ότι δεν ξέραμε πως θα παραταχθεί η ομάδα του Παμβοχαϊκού και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μας γιατί πραγματικά έδειξε ότι έχει ποιότητα και πήρε ένα καθαρό τρίποντο.

Είναι σημαντικό να παίρνουμε τις νίκες και τα άλλα είναι δευτερευούσης σημασίας, ώστε να φτάσουμε στην καλύτερη κατάσταση, που η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίζει, στους μεγάλους τελικούς».