Παίκτης του Θρύλου ο Πάρντο!

Παίκτης του Θρύλου ο Πάρντο!

Ο Ολυμπιακός πληρώνει τη 2η δόση αγοράς του Φελίπε Πάρντο και θα τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

pardo (2)

Κανονικά στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται ο Φελίπε Πάρντο. Όπως αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ» σε σημερινό του θέμα, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός είναι παίκτης του Θρύλου και η διαδικασία αγοράς του είναι καθαρά τυπική.

Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον Πάρντο από την Μπράγκα το περασμένο καλοκαίρι και το συνολικό κόστος της μεταγραφής φτάνει κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Η διαδικασία της αγοράς του πρόκειται να ολοκληρωθεί στις καθορισμένες ημερομηνίες και με τα ποσά που έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μάρκο Σίλβα είναι ευχαριστημένος με την έως τώρα προσφορά του Πάρντο και τον υπολογίζει για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι επαφές των δυο πλευρών αναμένεται να προχωρήσουν τις προσεχείς ημέρες και πως στις τάξεις των νταμπλούχων Ελλάδος, επικρατεί αισιοδοξία, πως δε θα υπάρξει κάποιο σημαντικό πρόβλημα και πως ο παίκτης θα παραμείνει στο λιμάνι και τη νέα σεζόν.