Ο Πεδράο δεύτερος στη λίστα του Μαρτίνς !!!

Οι Πορτογάλοι επαναφέρουν την περίπτωση του Πεδράο για την άμυνα του Ολυμπιακού, παίκτης που έχει ρήτρα αποδέσμευσης 30 εκ. ευρώ και θα τον ήθελε πολύ ο Μαρτίνς εφόσον στραβώσει του Σεμέδο.

«Εχοντας χάσει τις τελευταίες δύο σεζόν το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός σχεδιάζει να ξαναγεννηθεί ως κυρίαρχος του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τη στήριξη για να χτίσει την ομάδα ύστερα από τη 2η θέση της περσινής σεζόν και υπάρχουν στόχοι από την Πορτογαλία.

Ο σπουδαιότερος εξ αυτών είναι ο Πεδράο, ο κεντρικός αμυντικός της Βιτόρια Γκιμαράες», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της «A Bola», το οποίο μετά στέκεται στο ότι ο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τον 26χρονο από τη διετή συνεργασία τους στο σύλλογο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, φέρεται να έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές, αλλά ο Λουίς Κάστρο (τεχνικός της Γκιμαράες) δεν θα ήθελε να τον χάσει.

Ο Πεδράο τα έχει πάει εξαιρετικά στην 4ετή παρουσία του εκεί, έχοντας παίξει σε 105 ματς σκοράροντας 3 φορές. Ετσι, οι διοικούντες το σύλλογο τον «έδεσαν» μέχρι το 2022 βάζοντάς ρήτρα αποδέσμευσης 30.000.000 ευρώ! Καταλαβαίνετε λοιπόν πως πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Πηγή Gazzetta.gr