Άνθρωπος Της Ατλέτικο στο Ντα Λουζ Για Τον Ρομπέρτο!!!

Απεσταλμένος της Ατλέτικο Μαδρίτης θα βρεθεί στις 23 Οκτώβρη στο “Ντα Λουζ”, προκειμένου να παρακολουθήσει ζωντανά τον Ρομπέρτο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα.

roberto (2)

Οι εμφανίσεις του Ρομπέρτο με τον Ολυμπιακό και ειδικά στο Chmapions League, μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει από τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης, ομάδα στην οποία ανήκει ο Ισπανός γκολκίπερ που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στους Πειραιώτες.

Γέννημα – θρέμμα των Ακαδημιών των “ροχιμπλάνκος”, ο Ρομπέρτο δεν πήρε ποτέ επί της ουσίας την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας, όμως αυτό μπορεί να αλλάξει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Κουρτουά θα αποχωρήσει από το “Βιθέντε Καλντερόν” με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς ολοκληρώνεται ο τριετής δανεισμός του από την Τσέλσι, και η Ατλέτικο θα ψάξει για τερματοφύλακα. Μπορεί και όχι όμως, καθώς αν ο Ρομπέρτο, που ήδη της ανήκει, συνεχίσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα τότε ίσως πάρει το χρίσμα του βασικού στην ομάδα της Μαδρίτης.

Και αν όλα αυτά μοιάζουν μακρινά, οι υπεύθυνοι της Ατλέτικο πιθανόν να φανερώνουν μέρος των μελλοντικών προθέσεων τους με την απόφαση να στείλουν έναν δικό τους άνθρωπο στην Λισσαβώνα στις 23 Οκτώβρη, όταν και ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Μπενφίκα στο “Ντα Λουζ” για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Φυσικά ο απεσταλμένος των “αετών” θα έχει τα μάτια του στραμμένα στον Ρομπέρτο θέλοντας να διαπιστώσει την πρόοδο του Ισπανού τερματοφύλακα, οι εμφανίσεις του οποίου με τα ερυθρόλευκα μέχρι τώρα στη σεζόν έχουν δημιουργήσει την αίσθηση στην Μαδρίτη πως η Ατλέτικο, για πρώτη φορά, δείχνει τόσο “ζεστή” με την ιδέα να του εμπιστευτεί θέση βασικού κάτω από τα γκολπόστ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Πηγή:redplanet.gr