Ντάρκο: «Μου είχε σώσει τη ζωή…»

Πριν από αρκετά χρόνια, 11 για την ακρίβεια, ο αγαπημένος Ντάρκο των ΓΑΥΡΩΝ είχε αντιμετωπίσει μία δύσκολη κατάσταση, με την υγεία του. Μιλώντας στον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα ΝτιΜάρτζιο, στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο γιατρός του Ολυμπιακού του είχε σώσει, τότε (το 2009) τη ζωή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη σχέση του με τον Θρύλο, τώρα.

«Τον Ιανουάριο του 2009 έπαιζα στον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας, βρήκαν ότι έχω στένωση αρτηρίας κατά 98%. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μου έκαναν επέμβαση στην καρδιά και υποχρεώθηκα να σταματήσω. Ο γιατρός του κλαμπ (σ.σ. Πάνος Σταματόπουλος) μού είχε σώσει τη ζωή», είπε αρχικά.

«Αγαπώ τον Ολυμπιακό. Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Μαρινάκη και πηγαίνω σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει νοοτροπία νικητή, είναι όπως η Γιουβέντους», πρόσθεσε και μιλώντας για την περιπέτεια που είχε πριν λίγους μήνες, με την απόπειρα κατά της ζωής του, κατέληξε: «Τα πάντα έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα, αυτή η ιστορία βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας».
Πηγή Gavros.gr