Μανιάτης : «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι»

Μανιάτης :  «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι»

Ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε πως έλειψε η τελική πάσα και πως ο Ολυμπιακός μπορεί να προχωρήσει στην Ευρώπη…

maniatis

Στον Ολυμπιακό δεν είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα στην Τούμπα, όπως τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ συμπλήρωσε πως είναι ευκαιρία για τον πρωταθλητή Ελλάδας να προχωρήσει στην Ευρώπη. «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, θέλαμε τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι. Δεν είναι αποτυχία, προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε γιατί δεν σκοράραμε», δήλωσε ο αρχηγός του Θρύλου και συνέχισε:

«Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη για τα θύματα της Θύρα 7. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Προσπαθήσαμε να επιτεθούμε. Μας έλειπε η τελική πάσα, ειδικά προς το τέλος, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός πλησίασε στους 6 βαθμούς, δεν τελείωσε κάτι. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια, όπως έχει κι εκείνος δύσκολα παιχνίδια. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα.

Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Παίζουμε κάθε 3 μέρες και είναι δύσκολα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις».

Για το αν ο… αέρας επηρέασε κάποιες τελικές πάσες: «Είχε αέρα αλλά δεν θέλω να πω ότι αυτό έφταιξε. Δεν είναι δικαιολογία. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι για να κάνουμε την τελική πάσα».

Για τη δική του συμπεριφορά του και το γεγονός ότι ήταν πολύ ήρεμος: «Είχα μιλήσει με τον προπονητή μου, δεν υπήρχε λόγος να γίνει κάτι. Σε αυτό βοήθησαν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ειδικά οι Έλληνες παίκτες. Το μόνο που έγινε ήταν με τον Τσόρι που δέχτηκε ένα σίδερο, ήταν πολύ βαρύ. Βγήκε εκτός εαυτού, είναι ήρεμο παιδί και δεν το συνηθίζει αυτό. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την φιλοξενία, ήταν όλα τέλεια, εκτός από αυτό το περιστατικό».

Για τη βελτίωση αμυντικά με τον νέο προπονητή: «Με τον κ. Περέιρα δουλεύουμε πολύ στην τακτική. Μας δείχνει πολύ και ασχολείται πολύ που πρέπει να βρισκόμαστε όταν έχουμε ή όταν δεν έχουμε την μπάλα. Γι’ αυτό δεν δεχόμαστε επιθέσεις εύκολες, γύρισε και ο Σιόβας, βοηθάει πάρα πολύ, ήρθε και ο Σαντάνα, είναι και ο Αυλωνίτης που βοηθάνε. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στην Ευρώπη, είναι ευκαιρία φέτος, μπορούμε να κάνουμε καλά παιχνίδια στην Ευρώπη. Θέλουμε να προχωρήσουμε και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται.

Για το αν υπάρχει καλύτερη ανάγνωση του αντιπάλου: «Υπάρχει ανάγνωση, και στο προηγούμενο τιμ υπήρχε, δεν μπορούμε να τον ακυρώσουμε τον άνθρωπο. Αυτό που είπα και πριν: με τον κ. Περέιρα δουλεύουμε πολύ στην τακτική. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, όταν χάνουμε την μπάλα πρέπει να κάνουμε πρέσινγκ, έχουμε αρχίσει και το βάζουμε στο παιχνίδι μας και στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο με τον κ. Περέιρα».