«Καμία κύρωση σε Ολυμπιακό, Πουλίδο»

«Καμία κύρωση σε Ολυμπιακό, Πουλίδο»

Κατηγορηματικοί ότι ο Ολυμπιακός και ο Άλαν Πουλίδο δε θα έχουν την παραμικρή επίπτωση παρουσιάζονται στην Τίγκρες.

MONTERREY, MEXICO - ABRIL 26: Alan Pulido del Tigres en festejo durante el juego de la jornada 17 del torneo Clausura 2014 de la Liga Bancomer MX, en el estadio Universitario el 26 de abril de 2014, en Monterrey, Mexico (Foto: Angel Cervantes/JAM MEDIA)
MONTERREY, MEXICO – ABRIL 26: Alan Pulido del Tigres en festejo durante el juego de la jornada 17 del torneo Clausura 2014 de la Liga Bancomer MX, en el estadio Universitario el 26 de abril de 2014, en Monterrey, Mexico (Foto: Angel Cervantes/JAM MEDIA)

Την ακλόνητη πίστη τους ότι ο Ολυμπιακός και ο Άλαν Πουλίδο δεν πρόκειται να έχουν την παραμικρή κύρωση μετά την δικαίωση της Τίγκρες στο CAS, παρουσιάζονται στον σύλλογο του Μεξικού.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της Τίγκρες στην ιστοσελίδα «mediotiempo», υποστήριξε με κατηγορηματικό τρόπο ότι ο 24χρονος διεθνής επιθετικός θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους να μην αντιμετωπίζουν πλέον, κανέναν κίνδυνο τιμωρίας.

Στον αντίποδα, δεν ισχύουν τα ίδια για την πρώην ομάδα του Πουλίδο, τον Λεβαδειακό, ο οποίος είχε αποκτήσει τον παίκτη, τη στιγμή, όπου ο 24χρονος φορ δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Τίγκρες:

 «O Άλαν δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Τίγκρες, ούτε καν χρειάζεται να έρθει σε επικοινωνία, είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιό του με την ομάδα τελείωσε από την στιγμή της αποχώρησής του, δηλαδή από τότε που πήγε στον Λεβαδειακό. Η Τίγκρες έχει προσφύγει στην FIFA ζητώντας αποζημίωση για την παραβίαση της σύμβασης. Το ποσό αυτό καλύπτεται από το σωματείο που απέκτησε τον παίκτη, στην περίπτωση αυτή είναι ο Λεβαδειακός, που πρέπει να καλύψει όλα τα έξοδα. Ο Άλαν δεν θα έχει κάποια κύρωση»,

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/football/107386-laquo-kamia-kyrwsh-se-olympiako-poylido-raquo