Άνανδρη επίθεση χούλιγκαν του ΠΑΟΚ σε ματς Κ16 Σχολής του Ολυμπιακού..

Μία απίστευτη, άνανδρη επίθεση σε παιδιά (!) έγινε την Κυριακή (08/09) στη Θεσσαλονίκη στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ από χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Την ώρα που αγωνιζόταν η Κ16 της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη με το Πολυδένδρι, 100 άτομα, τα οποία φορούσαν διακριτικά συνδέσμων του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν με σιδερολοστούς…

Μάλιστα, χτύπησαν στο πρόσωπο με σιδερολοστό τον υπεύθυνο της Σχολής των «ερυθρόλευκων» Γιώργο Χοχλάκη, ενώ επιτέθηκαν και στον γιο του!

Στιγμές βίας σε έναν αγώνα μικρών παιδιών, τα οποία δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι γινόταν, όντας όπως είναι φυσικό σοκαρισμένα.

Οι χούλιγκαν του ΠΑΟΚ πήραν φανέλες των παιδιών, σάκους με τα αντικείμενά τους… Μία άνανδρη επίθεση που προκαλεί αηδία και ντροπή σε όλη την φίλαθλη και όχι μόνο γνώμη. Αμέσως μετά την άνανδρη επίθεση ο Χοχλάκης μετέβη στην Αστυνομία και στο νοσοκομείο.

Πραγματικά, στιγμές ντροπής, σε μία ακόμη «μαύρη» ημέρα στον ελληνικό αθλητισμό…

Που θα φτάσει αυτή η κατάσταση στη χώρα μας; Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες επιθέσεις σε μικρά παιδιά… Κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρξουν παραδειγματικές τιμωρίες, ώστε να σταματήσει αυτό το όνειδος… Με την Πολιτεία να οφείλει να βρει τους χούλιγκαν του ΠΑΟΚ και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά για την ντροπιαστική, άνανδρη επίθεσή τους.

Πηγή Gavros.gr