Λατρεία για Καμπιάσο (photo)

Αξέχαστη αποθέωση βίωσε ο Εστεμπάν Καμπιάσο κατά την άφιξή του στα γραφεία του Ολυμπιακού για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου. Οι φίλοι των Πειραιωτών έκαναν τη νύχτα-μέρα και τον… έφτιαξαν!

11813471_10153208166997800_4709179663995050249_n

Ο Ολυμπιακός κάνει δικό του τον τεράστιο Εστεμπάν Καμπιάσο τρελαίνοντας ολόκληρη την Ευρώπη1

Ο Αργεντινός άσος αναμένετια από ώρα σε ώρα στην Πλατεία Αλεξάνδρας, όπου πάνω από 2.000 έχουν δημιουργήσει τρομερή ατμόσφαιρα!

Ο πολύπειρος διεθνής μέσος, έρχεται στον Θρύλο, ώστε να εκτοξεύσει στα ύψη την ποιότητα των νταμπλούχων Ελλάδας, ενόψει της νέας περιόδου.

Ο Καμπιάσο πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο, που θα τον «δένει» με τον Ολυμπιακό!

Το νέο απόκτημα του Θρύλου έχει να επιδείξει την κατάκτηση ενός Champions League με τη φανέλα της Ίντερ το 2010, όπως επίσης και πέντε πρωταθλήματα με τους «νερατζούρι» και αρκετές διακρίσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.,

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Premier League με τη φανέλα της Λέστερ, όπου ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης των «αλεπούδων» στην προσπα΄θειά τους για παραμονή., Μέτρησε 31 εμφανίσεις, ενώ σημείωσε 5 γκολ. Στοιχείο ενδεικτικό της σπουδαίας του κλάσης.

Στις 20:45 έκανε την εμφάνισή του ο Καμπιάσο μέσα σε πραγματική αποθέωση από τους 2.000 ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με συνθήματα, καπνογόνα!

Πολλοί έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν και να του ζητήσουν να πετύχει τα πάντα φορώντας τη φανέλα του Θρύλου!

Κατόπιν ο Αργεντινός άσος κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να θέσει στην τελική ευθεία τη μεταγραφή του και να υπογράψει συμβόαλιο συνεργασίας με τους νταμπλούχους Ελλάδας, το οποίο θα είναι διάρκειας 1+1 έτους.

Ο παίκτης από την πλευρά του έδειχνε έκπληκτος από την υποδοχή που του επεφύλασσε ο κόσμος του Ολυμπιακού και γενικότερα τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του, ενώ φώναζε ρυθμικά το όνομά του.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner