Μίτσελ: «Ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα»

mitsel (1)

Για τη νίκη επί του Πανθρακικού και την επιστροφή του Αβραάμ στην 11αδα, μίλησε ο Μίτσελ.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ:

Πόσο ευχαριστημένος είστε από την εμφάνιση της ομάδας σας πέρα από το σκορ; Κυρίως σκοράρατε με στημένα.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και από το γεγονός ότι μετά από μία δύσκολη εβδομάδα που είχαμε κάνει πριν από 15 μέρες καταφέραμε και συνεχίσαμε με νίκη. Μεσολάβησε και η διακοπή του πρωταθλήματος και θα μπορούσε να μας αποσπάσει την προσοχή. Αυτό συνέβη μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν ανώτεροι».

Ήταν δύσκολο να πείσετε τους παίκτες σας ότι πριν από το ματς με την Παρί, υπήρχε και ο Πανθρακικός;

«Όχι μόνο δεν πρέπει να είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να είναι και υποχρέωσή μας να σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρέπει να έχουμε όλοι επίγνωση ότι θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις και σε κάθε παιχνίδι όπου υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Εμείς έχουμε πρόθεση να είμαστε πάντα όπως στο δεύτερο μέρος και όχι στο πρώτο όπου μας έλειπε η συγκέντρωση και η κατοχή της μπάλας που είναι σημαντικό στοιχείο της ομάδας μας. Είναι αλήθεια πώς σήμερα μας δημιούργησε κάποιες δυσκολίες η αντίπαλη ομάδα, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε στο μάξιμουμ πάντοτε, ειδικά όταν ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς».

Χωρίς τον Μήτρογλου ο Ολυμπιακός πέτυχε πάλι 4 γκολ. Λέει τίποτα για εσάς αυτό το πράγμα;

«Εγώ προτιμώ να βάζουμε τέσσερα γκολ και να είναι και ο Μήτρογλου μαζί μας. Μέχρι στιγμής τον θέλουμε και τον αγαπάμε γιατί έχει κερδίσει τον σεβασμό μας και την αγάπη μας».

Πώς είδατε τον Πανθρακικό;

«Είναι μία ομάδα που ίσως να ήταν υπερβολική η ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο μας δημιούργησε δυσκολίες, όμως, στην επανάληψη έπεσε αρκετά το ηθικό τους. Είναι μία ομάδα που είναι καλά δουλεμένη. Έχει προπονηθεί πολύ καλά. Καμιά φορά η ποιότητα στις ομάδες φαίνεται στα αποτελέσματα, αλλά ο Πανθρακικός μου αρέσει σαν ομάδα».

Πώς σχολιάζετε την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην ενδεκάδα;

«Ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για τον Αβραάμ, ήμασταν σίγουροι ότι μπορούμε να στηριχθούμε πάνω του και περιμένουμε και ανυπομονούμε για το πότε θα είναι 100% έτοιμος. Τον θέλουμε για να μας βοηθήσει περισσότερο και να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στη συγκεκριμένη θέση».