Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπι

LEOFOROS (1)

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας η τύχη του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Γιατί ενδέχεται η ΕΛ.ΑΣ. να ζητήσει στην σύσκεψη (2/11, 11:00) την μετάθεσή του.

Η τελευταία σύσκεψη για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στη ΓΑΔΑ (2/11, 11:00) μεταξύ των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, του παρατηρητή της λίγκας και των εκπροσώπων των δύο ομάδων.

Η συγκεκριμένη συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για να καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Με τα νέα δεδομένα όμως μπορεί να φέρει και την αναβολή του!

Ο λόγος έχει να κάνει με την εν ψυχρώ δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. να ζητήσουν μετάθεση του αγώνα επικαλούμενοι την έλλειψη επαρκών δυνάμεων για την τήρηση της τάξης στο γήπεδο της Λεωφόρου λόγω φερ’ ειπείν συγκεντρώσεων στην Αθήνα με αφορμή τη δολοφονία.

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποια ενόχληση προς την Super League. Άλλωστε όλα είναι ρευστά μετά την δολοφονία και γίνονται συνεχείς συσκέψεις από τους ιθύνοντες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ωστόσο αν προκύψει η ανάγκη να ζητήσει η ΕΛ.ΑΣ. μετάθεση του αγώνα αύριο το πρωί, είναι εξαιρετικά απίθανο να μην γίνει αποδεκτό το αίτημά της.

Πηγή:sport24.gr