Σκληρή απάντηση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη Super League 2

Σκληρή απάντηση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη Super League 2

Δείτε την εκπομπή μας

Ο πρόεδρος της Super League απάντησε με σκληρά λόγια και έβγαλε στη… φόρα όσα συμβαίνουν στη Super League 2!
Ηχηρή απάντηση στη Super League 2 έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της Super League, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης τη τάξει εγχώριας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, απάντησε με σκληρά λόγια και έβγαλε στη… φόρα όσα συμβαίνουν στη Super League 2!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην απάντησή του αναφέρθηκε ονομαστικά στον πρόεδρο της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκο, αλλά και στους παράγοντες των ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη και Κηφισιάς, Χρήστο Πρίτσα.

Αναλυτικά η απάντηση του Προέδρου της SL κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στην «ανακοίνωση… επιτροπής της SL2»:

Η επιτροπή της Super League 2 αντί να βγάζει ανακοινώσεις (άλλο πρωτάκουστο της κατηγορίας «περιβόλι») καλό θα είναι να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό για τα εξής:

Πως παραμένει Πρόεδρος ο γνωστός Λεουτσάκος; Πως παρανόμως δεν έμφανίζεται στην υπηρεσία του; Αρκεί να διοργανώνει τις προεκλογικές εκδηλώσεις του κ. Θεοδωρικάκου για να έχει σκανδαλωδώς την κάλυψη του; Ποιά είναι η αμοιβή που λαμβάνει και ποιός την αποφάσισε; Και τέλος, ως αποτυχημένος πλήρως στην Προεδρία (μηδέν οικονομικοί πόροι για τις ομάδες, αστεία τηλεοπτικά συμβόλαια, αποτυχία να εξασφαλίσει χορηγίες, ρεκόρ υπόπτων παιχνιδιών απο την Sport Radar) για ποιό λόγο παριστάνει ακόμα τον Πρόεδρο; Για να εισπράτει δυο μισθούς (απο Ελληνική Αστυνομία και SL2) χωρίς να προσφέρει τίποτα απολύτως;

Ποιός είναι ο κύριος Νταβέλης που ξαφνικά απέκτησε λόγο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο; Τι έχει πληρώσει ακριβώς για να πάρει την ιστορική ΑΕΛ και τι συμφωνίες έχει κάνει για να βοηθηθεί απο το Γιαννάκη και το «συνδικάτο εγκλήματος» που έχει μολύνει την κατηγορία ώστε η ΑΕΛ να ανέβει στην Super League; Συναντήθηκε και έκανε συμφωνία με συγκεκριμένους ανθρώπους; Ας ενημερώσει τον κόσμο της Λάρισας για να πέσουν οι μάσκες. Όχι οι μάσκες για τον κόβιντ που εμπορεύτηκε. Αυτό είναι σκάνδαλο που θα ανοίξει σύντομα.

Ο κύριος Πρίτσας καλά θα κάνει να συνεχίσει τον σχεδιασμό του και τα τηλέφωνα με το Γιαννάκη Παπαδόπουλο σε διαιτητές, επόπτες, παρατηρητές, ομάδες, αλλά κάποια στιγμή τα τηλέφωνα θα ανοίξουν και οι εισαγγελείς θα αναλάβουν τα υπόλοιπα.

Για τα θέματα της διαφθοράς της συγκεκριμένης κατηγορίας, κακώς απευθύνονται στην Σούπερ Λιγκ. Ας απευθυνθούν καλύτερα στην Sports Radar και την “ΕΠΑΘΛΑ” όπου υπάρχουν οι αναφορές ρεκόρ για ύποπτα για στοιχηματισμό παιχνίδια για την Super League 2.

Επίσης ας απευθυνθούν στην Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή «Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων» που έκρινε (με την απόφαση 600/7-10-21) ότι δεν είναι ελεύθερος ο στοιχηματισμός στην συγκεκριμένη κατηγορία. Γιατί άραγε;

Επίσης ας απευθυνθούν στην «ΕΠΑΘΛΑ»(Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας) στην οποία συμμετέχουν η ΓΓΑ, η ΕΛΑΣ και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο Αθλητικός Εισαγγελέας, η Εθνική Αρχή Διαφάνειας και η ΕΕΕΠ και όλοι ομοφώνως ψήφισαν την ανανέωση της παραπάνω απόφασης.

Θέλετε κάποια άλλη απόδειξη πέρα απο την παραπάνω για τη διαφθορά της κατηγορίας;

Αντί να απολογούνται στις ομάδες μέλη της Super League 2, και αναφέρομαι στις υγιείς ομάδες, που τις έχουν ακρωτηριάσει οικονομικά, που τις έχουν παρατήσει χωρίς όραμα και μέλλον, βγάζουν ανακοινώσεις κούφιες για να γίνουν αρεστοί στους προστάτες τους.

Τέλος να ξεκαθαρίσω και το εξής. Για το πως διανεμήθηκαν τα έσοδα σε Super League και Super League 2 έγινε συζήτηση στην Super League και οι όλες οι ομάδες συμφώνησαν στη συγκεκριμένη διανομή

Συνεπώς την απάντηση που ψάχνετε για το θέμα του Στοιχήματος και της διανομής την έχετε ήδη.

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/2218907/skliri-apantisi-apo-ton-vangeli-marinaki-sti-super-league-2/