Στο σχολείο με το είδωλο σου!

Στο σχολείο με το είδωλο σου!

Η adidas καλεί τους μικρούς φίλους των «ερυθρόλευκων» να αγοράσουν τη νέα φανέλα του Ολυμπιακού και να μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν την ευκαιρία να πάνε μια μέρα στο σχολείο συνοδευόμενοι από τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή.

adidas_sxoleio

Έναν πρωτότυπο διαγωνισμό για μαθητές σχολείου που είναι φίλοι του Ολυμπιακού ετοίμασε η εταιρεία Adidas, που από εφέτος «ντύνει» τους πρωταθλητές.

Η εταιρεία ένδυσης και υπόδησης καλεί τους μικρούς φίλους των «ερυθρόλευκων» να αγοράσουν τη νέα φανέλα του Ολυμπιακού και να μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν την ευκαιρία να πάνε μια μέρα στο σχολείο συνοδευόμενοι από τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή!

Αναλυτικά ο διαγωνισμός της Adidas: «Μπες στην τάξη σαν Θρύλος! Αγόρασε μία από τις 3 νέες εμφανίσεις Αdidas του Ολυμπιακού από τα Αdidas Stores, τα Red Store ή τα καταστήματα Intersport, πάρε μέρος στον διαγωνισμό «Αdidas Back to School» κι αν είσαι ο μεγάλος νικητής, ο αγαπημένος σου παίκτης του Ολυμπιακού θα σε συνοδεύσει μια μέρα ως το σχολείο σου! (Όροι: http://a.did.as/6183Byt9b)».