Ολυμπιακός: «Ξανά μαζί για το 47ο»

Ολυμπιακός: «Ξανά μαζί για το 47ο»

Ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα και η ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Πέμπτης (24/6) παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Με σύνθημα «ΞΑΝΑ M4ΖI», οι Ερυθρόλευκοι γνωστοποίησαν στους φιλάθλους τους την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2021-22.

Οι Πειραιώτες έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους θα παλέψουν για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους. «Ξανά μαζί. Η ομάδα και ο κόσμος του Ολυμπιακού. Ο κόσμος άλλωστε είναι η μεγάλη δύναμη του συλλόγου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, λόγω του κορωνοϊού και των περιορισμών που ισχύουν, θα διατεθεί το 50% των διαρκείας της περιόδου 2019/2020. Στην περίπτωση που εκδοθεί σχετική νομοθεσία βάσει της οποίας θα επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε ποσοστό μικρότερο του 50%, θα επιλέγονται τυχαία σειρές εναλλάξ και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους, νέα εισιτήρια μέσω email. Το ποσοστό των εισιτηρίων διαρκείας σε κάθε αγώνα θα προκύπτει αντιστοίχως από το ποσοστό εισόδου στα γήπεδα ανά θύρα.

Εκτιμάται ότι θα διατεθούν περί τα 11.000 εισιτήρια διαρκείας, με τους Πειραιώτες να είναι έτοιμοι να διαθέσουν περισσότερα διαρκείας, εάν βέβαια επιτραπεί από την επιτροπή των ειδικών η παρουσία περισσότερων φιλάθλων στις εξέδρες των γηπέδων.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου, με τους παλαιούς κατόχους να έχουν προτεραιότητα. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές ωστόσο, φέτος θα υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες για συγκεκριμένες θύρες.

Κάθε μέρα θα υπάρχουν δύο συγκεκριμένες θύρες που θα εξυπηρετούνται.

Αναλυτικά: Στις 29/6 θα εξυπηρετηθούν οι παλαιοί κάτοχοι των θυρών 21-22. Στις 30/6 των 11 και 17. Στη 1/7 των 12 και 16. Στις 2/7 των 14 και 15. Στις 5/7 των 1, 2 και 9, στις 6/7 των 8, 19, 20. Στις 7/7 των VVIP, VIP, 33, 24, 25. Στις 8/7 των 3, 4, 7 και στις 9/7 των 5 και 6.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της περιόδου 2019-2020, που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αρχίζουν από τα 80 € και αφορούν τις θύρες 3-4-5-7 και φτάνουν ως τα 3.200 € στα VVIP.

Για τις θύρες 3 έως 7 δεν θα διατεθούν online τα εισιτήρια, αλλά μόνο κατόπιν ραντεβού. Επίσης, για τη θύρα VIP θα διατεθούν μόνο 50 θέσεις, καθώς οι υπόλοιπες είναι δεσμευμένες από το πρωτόκολλο της UEFA. Οι παλαιοί κάτοχοι διάρκειας VIP θα μπορούν να επιλέξουν θέσεις, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, στις θύρες VVIP ή 33.

Σε αντίθεση με τις περασμένες χρονιές, τα φετινά εισιτήρια διαρκείας που θα τυπωθούν, δεν θα διαθέτουν τη σχετική αποτύπωση barcode και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους, νέα εισιτήρια μέσω email.

Αναλυτικά οι τιμές ανά θύρα:

Οσον αφορά στους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, οι φίλαθλοι των Πειραιωτών θα μπορούν να κλείσουν θέση στο φαληρικό γήπεδο είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, είτε από το Στάδιο Καραϊσκάκη. Για το δεύτερο ενδεχόμενο, απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο 210-4800920 την προηγούμενη εργάσιμη της διάθεσης.

Διαδικασία εισόδου στο φαληρικό γήπεδο:

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Ξανά μαζί» για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος και στον δρόμο για το 5ο αστέρι. «Ξανά μαζί» στο… σπίτι μας για να γίνουμε και πάλι ο 12ος παίκτης της ομάδας. «Ξανά μαζί» για να πανηγυρίσουμε τις επιτυχίες του Θρύλου μας. «Ξανά μαζί» για να επιστρέψουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα. «Ξανά μαζί» στην ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και στην προσπάθεια που κάνουν όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα για να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την τροπαιοθήκη του συλλόγου με κατακτήσεις εγχώριων και ευρωπαϊκών τίτλων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με το σύνθημα «ξανά μαζί» παρουσίασε την Πέμπτη 24 Ιουνίου τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2021-2022. Δυστυχώς, η πανδημία δεν επέτρεψε για περισσότερο από ένα χρόνο να υπάρχει φίλαθλος κόσμος στα γήπεδα, ενώ περιορισμοί θα υπάρχουν και φέτος, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς. Για αυτόν τον λόγο θα διατεθεί το 50% των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020 θα έχουν σειρά προτεραιότητας στην αγορά μόνο στις θύρες που είχαν ή στις θύρες με αντίστοιχο κόστος και αυστηρά στις συγκεκριμένες ημέρες που αναγράφονται, ενώ δεν θα έχουν τη δυνατότητα επιλογή θέσης.

Για τις θύρες 3 έως 7 δεν θα διατεθούν online τα εισιτήρια, αλλά μόνο κατόπιν ραντεβού. Επίσης, για τη θύρα VIP θα διατεθούν μόνο 50 θέσεις, καθώς οι υπόλοιπες είναι δεσμευμένες από το πρωτόκολλο της UEFA. Οι παλαιοί κάτοχοι διάρκειας VIP θα μπορούν να επιλέξουν θέσεις, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, στις θύρες VVIP ή 33.

Σε αντίθεση με τις περασμένες χρονιές, τα φετινά εισιτήρια διαρκείας που θα τυπωθούν, δεν θα διαθέτουν τη σχετική αποτύπωση barcode και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους, νέα εισιτήρια μέσω email.

Στην περίπτωση που εκδοθεί σχετική νομοθεσία βάσει της οποίας θα επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε ποσοστό μικρότερο του 50%, θα επιλέγονται τυχαία σειρές εναλλάξ και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους, νέα εισιτήρια μέσω email. Το ποσοστό των εισιτηρίων διαρκείας σε κάθε αγώνα θα προκύπτει αντιστοίχως από το ποσοστό εισόδου στα γήπεδα ανά θύρα.

Όσοι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας δεν παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες λόγω μη επιλογής τους κατά τα ανωτέρω περιγραφόμενα, προβλέπεται αναλογική έκπτωση στην επόμενη αγορά εισιτηρίου διαρκείας που θα εκδοθούν για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Για όλα τα Εισιτήρια Διαρκείας θα υπάρχουν μία σειρά από προνόμια και προσφορές. Η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας θα γίνεται με τους παρακάτω δύο τρόπους:

1) Online

Τις εκάστοτε ημερομηνίες για συγκεκριμένες θύρες σύμφωνα με το πρόγραμμα διάθεσης και ώρα έναρξης στις 09:30. Εφόσον περισσέψουν εισιτήρια από τα τηλεφωνικά ραντεβού, θα είναι διαθέσιμα online στις 18:30.

2) Από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο 210 48 00 920 την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της διάθεσης και θα αποστέλλεται επιβεβαιωτικό sms με την ώρα του ραντεβού.
Θα εξυπηρετούνται μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της συγκεκριμένης ημέρας / θυρών. Το ραντεβού θα ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.
Χωρίς την επίδειξη sms δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων από τα εκδοτήρια.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22, πατώντας ΕΔΩ