Ψευτο- μαγκιές από οπαδούς της στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού!

Τελικά η ιστορία με τον τελικό Κυπέλλου μπορεί να υποβαθμιστεί και άλλο. Δια χειρός Αεκτζήδων, αυτή τη φορά. Τα ρεζιλίκια τύπου… 2017 επιχείρησαν, αλλά απέτυχαν, οι οπαδοί των τυπικά γηπεδούχων απόψε, στον Βόλο.

Δείτε το Pre-game του τελικού με την ΑΕΚ

Συγκεκριμένα, οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι βρίσκονται… ανενόχλητοι και περιφέρονται στον Βόλο (πληροφορίες αναφέρουν νούμερα της τάξεως των 300 ατόμων, αλλά δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο) επιχείρησαν να δημιουργήσουν ένταση και να κάνουν… ντου, στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού! Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα!

Η παρουσία ορισμένων φίλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο, όπου έχουν καταλύσει οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, για να τονώσουν το ηθικό της αποστολής, λειτούργησε ανασταλτικά στην όλη ιστορία. Παράλληλα, η αστυνομική δύναμη, η οποία βρίσκεται στο σημείο για να «φρουρεί» το ξενοδοχείο, στο οποίο διαμένει ο Ολυμπιακός, απώθησε τους οπαδούς της ΑΕΚ, κάνοντας και χρήση δακρυγόνων.

Η ένταση εκτονώθηκε και οι οπαδοί της ΑΕΚ φέρονται να επέστρεψαν σε τοπικό σύνδεσμό τους, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή. Αφού πρώτα έκαναν τις… ψευτομαγκιές τους, όχι σε άλλους οπαδούς, αλλά στην αποστολή (!) της ομάδας, η οποία βρίσκεται στον Βόλο όχι για επεισόδια, αλλά για να παίξει ποδόσφαιρο!
Πηγή Gavros.gr