Ολαϊτάν: «Περιμένω να έρθει η σειρά μου»

Ολαϊτάν: «Περιμένω να έρθει η σειρά μου»

Έτοιμος να μπει ξανά στην αποστολή του Ολυμπιακού δήλωσε ο Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αλλά και για την δεύτερη ευκαιρία που του δίνεται.

172440

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λόγω των προβλημάτων υγείας του μίλησε στο Novasports ο Μάικλ Ολαϊτάν.

Ο 21χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα και να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πως περιμένει τη σειρά του για να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας.

Αναλυτικά:

Μάικλ, πλέον κάνεις κανονικά προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Πότε υπολογίζεις πως θα είσαι σε θέση να αγωνιστείς ξανά;
«Πραγματικά, έχω ενσωματωθεί στην ομάδα εδώ και ένα διάστημα. Απλώς περιμένω να έρθει η σειρά μου. Όποτε αποφασιστεί να μπω στην αποστολή, θα είμαι έτοιμος».

Πόσο δύσκολο ήταν για εσένα το διάστημα που έμεινες εκτός αγώνων;
«Πραγματικά πέρασα δύσκολες στιγμές. Αλλά στη ζωή μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Γιατί δε γνωρίζεις τι μπορεί να συμβεί σε ένα ή δύο λεπτά. Αλλά στη ζωή συμβαίνουν αυτά. Πραγματικά ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμένα. Αλλά είμαι ευγνώμων στο Θεό που έχω μία δεύτερη ευκαιρία».

Όλη αυτή η διαδικασία σε έκανε πιο δυνατό;
«Ειλικρινά θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου. Όταν μου συνέβη αυτό δεν με άφησαν μόνο. Όλοι ήταν δίπλα μου, η ομάδα ήταν δίπλα μου. Είχα υποστήριξη και έτσι έγινα πιο δυνατός. Ναι, είμαι πιο δυνατός και σωματικά αλλά και ψυχολογικά».

Φοβήθηκες ή είχες πίστη ότι θα τα καταφέρεις;
«Δεν φοβάμαι πια. Η ζωή είναι έτσι, γεμάτη προκλήσεις. Όταν αντιμετωπίσεις την πρόκληση, μετράει πόσο δυνατός ή αδύναμος είσαι. Συμβαίνει. Συμβαίνει στη ζωή και κανείς δεν μπορεί να το αποτρέψει ή να πει γιατί συνέβη. Αισθάνομαι έτοιμος και δυνατός. Δεν νομίζω ότι φοβάμαι. Δε φοβάμαι».

Ο επόμενος αντίπαλός σας είναι ο Πανιώνιος. Τι εικόνα έχεις; Η νίκη είναι μονόδρομος, έτσι;
«Ναι, είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο πρωτάθλημα. Το έχουμε καταλάβει αυτό και είναι σίγουρο πως θα πάμε για τη νίκη και για τίποτα άλλο».

Ο αγώνας της Τετάρτης θα είναι ο τελευταίος μέσα στο 2014 στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, τόσο για εσένα όσο και για την ομάδα;.
«Φυσικά, οι οπαδοί μας είναι πάντα δίπλα μας. Θα παίξουμε για τελευταία φορά στη χρονιά στην έδρα μας. Αναμφίβολα χρειαζόμαστε καλή ατμόσφαιρα. Να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν πάντα».