Καραπαπάς : «Ο Ολυμπιακός κάνει κινήσεις που έχουν αντίκτυπο σε διεθνές επίπεδο»

Καραπαπάς : «Ο Ολυμπιακός κάνει κινήσεις που έχουν αντίκτυπο σε διεθνές επίπεδο»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, κ. Κώστας Καραπαπάς, μίλησε στον «Παραπολιτικά FM 90.1», για την ανανέωση του Θρύλου με την UNICEF και υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός κάνει κινήσεις που έχουν αντίκτυπο σε διεθνές επίπεδο.

karapapas

Αναλυτικά, όλα όσα δήλωσε ο κ. Κώστας Καραπαπάς:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό και ιστορικό για τον Σύλλογό μας. Πρόκειται για μια ιστορική σύμπραξη που βρίσκεται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Ο Σύλλογός μας βοηθάει διάφορες κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα τις ασθενείς. Επιστρέφει την αγάπη που δέχεται ως Σύλλογος από τον κόσμο στην κοινωνία και τον άνθρωπο. Η σύμπραξη αυτή είναι τεράστια για τον Σύλλογο. Σ’ αυτή την εποχή που η Ελλάδα δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός κάνει μια κίνηση που έχει αντίκτυπο σε διεθνές επίπεδο. Όπως ξέρετε είναι ο μεγαλύτερος αιμοδότης σ’ αυτή την καμπάνια της UNICEF, την 100% από το 2013. Με τη συμβολή του Ολυμπιακού έχουν προστατευτεί 1 εκατ. μωρά σε όλο τον πλανήτη.

Μωρά που σώζονται με ένα και μόνο εμβόλιο που είναι ζωτικής σημασίας για εκείνα. Βρισκόμαστε πολλάκις σε κατάσταση πένθους επιτρέψτε μου να πω για τον πλανήτη. Οι αριθμοί έως τώρα προκαλούν ρίγος και τρόμο. Περίπου 1,5 εκατ. παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο από απλές ασθένειες όπως π.χ. η ιλαρά. Με ένα συμβόλαιο θα είχαν θεραπευτεί.

Ο Ολυμπιακός βοηθάει τη UNICEF να σώσει αυτά τα παιδιά. Είναι φυσικά μια κατεύθυνση που έχει δώσει ο ίδιος ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο κ. Μαρινάκης εδώ και χρόνια. Ακολουθεί πιστά ο Σύλλογος την κατεύθυνση αυτή. Δίνει αγάπη, προσφέρει κοινωνικό έργο, προσφέρει στον άνθρωπο», είπε ο κ. Καραπαπάς με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να είναι ο μεγαλύτερος δωρητής στην εκστρατεία της UNICEF 100% Campaign που υποστηρίζει προγράμματα ανοσοποίησης.