Γιάννης Φεζουλάι : Κατέβασε δύο φορές τον τσαμπουκαλή Τούρκο μέσα στην Κωνσταντινούπολη ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Φεζουλάι : Κατέβασε δύο φορές τον τσαμπουκαλή Τούρκο μέσα στην Κωνσταντινούπολη ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την εκπομπή μας

Τρομερή εμφάνιση και μεγάλη νίκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη πέτυχε ο Γιάννης Φεζουλάι που αγωνίστηκε το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στην διοργάνωση ‘Vendetta’.

Ο μαχητής του Νίκου Κρητικού και του ‘Kritikos Camp’ βρήκε απέναντί του τον Μουτσαχίκ Κουλάκ και παρά τον τσαμπουκά με τον οποίο μπήκε ο Τούρκος μέσα στον αγώνα, ο Φεζουλάι μπόρεσε να τον κατεβάσει δύο φορές κατά την διάρκεια του ματς.

Ο αθλητής μας πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Κουλάκ παίζοντας εντός έδρας και μπροστά στο κοινό του, μπήκε πολύ επιθετικά στον πρώτο γύρο , όμως ο Φεζουλάι μπόρεσε να αποκρούσει τις επιθέσεις. Δεν έδειξε μάλιστα να κινδυνεύει σε κανένα το σημείο του, ματς μιας και η δύναμη των χτυπημάτων του Κουλάκ δεν ήταν ικανή να του προξενήσει ζημιά.

Καθώς προχωρούσε η αναμέτρηση και από τα μέσα του δευτέρου γύρου γύρου και μετά, η ανωτερότητα σε τεχνική και δύναμη του αθλητή μας ήταν ξεκάθαρη. Τα μπροστινά λακτίσματα στο κεφάλι του Τούρκου τον έκαναν να δει… αστεράκια, ενώ ο Φεζουλάι πήγαινε και σε σώμα και κεφάλι με συνδυασμούς γροθιών πονώντας τον ολοφάνερα.

Κάπως έτσι ήρθαν τα κατεβάσματα που μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Με πολύ ψυχολογία κυνήγησε στο τέλος και το νοκ άουτ και ήταν δεδομένο πως αν είχε λιγο παραπάνω καθαρό χρόνο στην διάθεση του, θα το κατάφερνε. Αυτή αποτέλεσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Φεζουλάι .

Το ματς μεταδόθηκε μέσω του δικτύο tv 8,5 σε όλη την Τουρκία.

Δείτε τι έγινε :