Αυγενάκης: Οι τρεις όροι για να αλλάξει η προβληματική εικόνα του μπάσκετ

Ο υφ. Αθλητισμού επέστρεψε δυναμικά μετά το χθεσινοβραδινό «ντου» οπαδών του ΠΑΟ στη σελίδα του στο facebook, διατρανώνοντας την αποφασιστικότητά του να καθαρίσει το ελληνικό μπάσκετ.

(Ξένη Δημοσίευση) O Λευτέρης Αυγενάκης ο νέος Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας μιλάει στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης γνωρίζει καλά που… έμπλεξε, όταν ανέλαβε το υφυπουργείο Αθλητισμού. Κι αν δε γνώριζε, το διαπιστώνει μέρα με τη μέρα. Ειδικά στο μπάσκετ, η κατάσταση που παρέλαβε είναι εκρηκτική και μόλις χθες βράδυ πήρε μια πρώτη γεύση από τον… δημοκρατικό τρόπο με τον οποίο λειτουργούν κάποια πράγματα. Αναφερόμαστε βεβαίως στο «πέσιμο» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που είχε ως αποτέλεσμα τη διαδικτυακή «επίσκεψη» αρκετών οπαδών του Παναθηναϊκού στη σελίδα του στο facebook.

Πριν από λίγο, ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε μέσω twitter ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, διατρανώνοντας την αποφασιστικότητά του να αλλάξει η προβληματική εικόνα του ελληνικού μπάσκετ αλλά και τους όρους υπό τους οποίους θα συντελεστεί αυτή η αλλαγή.

Το μήνυμα του Λευτέρη Αυγενάκη στο twitter

«Χθες, επεσήμανα στον κ. Βασιλακόπουλο ότι πρέπει ν’ αλλάξει, άμεσα, η προβληματική εικόνα του μπάσκετ στη χώρα. Με νόμιμο τρόπο, απόλυτη διαφάνεια και έξωθεν καλή μαρτυρία, προς την κοινωνία που παρακολουθεί. Επαναλαμβάνω τους τρεις όρους/προϋποθέσεις για όσους τυχόν δεν πρόσεξαν»

 

Πηγή fws.gr