Βάζει μεγαλύτερη ρήτρα στον Μήτρογλου

mitroglou

Η μέχρι στιγμής παρουσία του Μήτρογλου στη φετινή σεζόν είναι εντυπωσιακή και αν ο διεθνής επιθετικός συνεχίσει το επιθετικό κρεσέντο, τότε σίγουρα το όνομά του θα είναι από τα πιο “καυτά” στο μεταγραφικό παζάρι.

Το συμβόλαιο του παίκτη με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι του 2016 με τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του να είναι 8 εκ. ευρώ, με τις πληροφορίες όμως να αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των “ερυθρόλευκων”, Βαγγέλης Μαρινάκης είναι διατεθειμένος να φωνάξει τον διεθνή άσο για να συζητήσουν την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Ενα νέο συμβόλαιο το οποίο θα περιλαμβάνει αύξηση των αποδοχών του ποδοσφαιριστή (αυτή τη στιγμή είναι 600.000 ευρώ τον χρόνο) αλλά και νέα πολύ μεγαλύτερη ρήτρα από τα 8 εκατ. ευρώ. Σκοπός βέβαια των “ερυθρόλευκων” είναι ν’ ανταμείψουν τον παίκτη με καλύτερες αποδοχές αλλά και να τοποθετήσουν πολύ ψηλότερα τον πήχη για τις ενδιαφερόμενες ομάδες, σε ό,τι αφορά τη ρήτρα του συμβολαίου.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει από τον περασμένο Ιανουάριο προτάσεις ύψους 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς επιθετικού, θεωρώντας ότι αυτά τα χρήματα δεν ανταποκρίνονται στην αξία του παίκτη.

Μάλιστα από πλευράς πρωταθλητών έλεγαν ότι ο Μήτρογλου είναι “Μιραλάς” αναφερόμενοι στο ποσό που θέλουν για να δώσουν τον παίκτη, δηλαδή 7,5 εκατ. ευρώ, όσα είχε πωληθεί ο Βέλγος στην Εβερτον. Ωστόσο τα δεδομένα είναι πλέον είναι διαφορετικά και ο Ολυμπιακός θα θελήσει περισσότερα χρήματα για να παραχωρήσει τον διεθνή άσο.

Πηγή:sentragoal.gr