Μπέσνικ Χάσι : «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός»

Μπέσνικ Χάσι : «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Θρύλο ο προπονητής της Άντερλεχτ, Μπέσνικ Χάσι, λίγες ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των 32 του Europa League.

besnik_hasi_

Αναλυτικά :

«Θα πρέπει να δείξουμε την αξία μας απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δείξει καλή νοοτροπία και τώρα καλούμαστε να το κάνουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Πριν από δύο χρόνια είχαμε χάσει, αλλά ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν και να σκοράρουμε. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου. Θα συνεχίσουμε ό,τι έχουμε χτίσει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Άλλωστε παίζουμε στην έδρα μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε σε αυτό το επίπεδο. Το πιστεύω», ανέφερε και πρόσθεσε: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Κάποιοι από αυτούς θέλουν να δείξουν την αξία τους σε αυτό το επίπεδο και τώρα έχουν την ευκαιρία. Οι παίκτες που αποκτήσαμε μάς δίνουν εμπειρία και ποιότητα, περισσότερη από στο πρώτο μισό της σεζόν», κατέληξε.