Αποκλεισμός της ΜΕΤΑΛΙΣΤ από την UEFA! Βάσιμες ελπίδες για τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τον NovaΣΠΟΡ FM, η UEFA αποφάσισε τον αποκλεισμό της Μέταλιστ από τις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πλέον όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη θέση της στο Champions League.Η απόφαση της UEFA

Η απόφαση της UEFA

«Η Μέταλιστ έχει αποκλειστεί από τις διοργανώσεις της UEFA για τη σεζόν 2013/14 μετά την ολοκλήρωση της πειθαρχικής διαδικασίας κατά του ουκρανικού συλλόγου.

Μετά την διαδικασία που κινήθηκε κατά της Μέταλιστ, σύμφωνα με τα άρθρα 2.04 g, 2.05 και 2.10 του Κανονισμού του UEFA Champions League όσον αφορά τα κριτήρια συμμετοχής ενός συλλόγου, η Εκτελεστική Επιτροπή ανακοινώνει την απόφασή της σχετικά με την ουκρανική ομάδα.

Το αρμόδιο όργανο της UEFA εξέτασε προσεκτικά όλα τα απαραίτητα έγγραφα που υποβλήθηκαν από τον σύλλογο, καθώς και τις εκθέσεις που υπέβαλε ο πειθαρχικός επιθεωρητής της UEFA και προχώρησε στην ακόλουθη απόφαση:

• Η Μέταλιστ αποκλείεται από τις διοργανώσεις της UEFA για τη σεζόν 2013/14.

Ο σύλλογος έχει τη δυνατότητα να προσφύγει κατά της απόφασης της UEFA στο CAS.

Εν τω μεταξύ, η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, η οποία απαρτίζεται από πέντε μέλη – θα συνεδριάσει αργότερα σήμερα για να εξετάσει τις συνέπειες από την συγκεκριμένη απόφαση στη διοργάνωση».

Στη ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή του NovaΣΠΟΡ FM εξάλλου, σημειώθηκε πως η ΕΠΟ έχει ήδη αποστείλει επιστολή μέσω της οποίας ζητεί την αντικατάσταση της Μέταλιστ από τον Πάοκ βάσει δεδικασμένου στην περίπτωση αποκλεισμού του Ολυμπιακού Βόλου για τον ίδιο λόγο!

Οπως όλα δείχνουν η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από 2 ομάδες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.