Μουντιάλ: «Περιπέτεια» με την άφιξη της Εθνικής στη Βραζιλία

Μουντιάλ: «Περιπέτεια» με την άφιξη της Εθνικής στη Βραζιλία

Δυσκολότερη κι από το να… προκριθεί αποδεικνύεται η προσπάθεια της Εθνικής να φτάσει στη Βραζιλία! Τελικά η αποστολή θα ταξιδέψει στις 05:30 ώρα Ελλάδας για το Σάο Πάολο και στη συνέχεια για Αρακαζού.

175934

Σε απίστευτη ταλαιπωρία -χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη- υποβλήθηκε η Εθνική ομάδα στις ΗΠΑ.
Η βλάβη του αεροπλάνου ανέβαλε την πρωινή πτήση για τη Βραζιλία και ανάγκασε τους διεθνείς και την υπόλοιπη αποστολή να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο τους στο Νιου Τζέρσεϊ.
Έτσι, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρέμεινε καθηλωμένο στη Νέα Υόρκη περιμένοντας να βρεθεί άλλη πτήση. Παρά τις έντονες διαβουλεύσεις ωστόσο ανάμεσα στη FIFA και την αεροπορική εταιρεία, δεν έγινε εφικτό ν’ αναχωρήσει νωρίτερα απ’ τις 22:30 τοπική ώρα (05:30 ώρα Ελλάδας) όταν και προγραμματίστηκε τελικά να πετάξει.

Κατόπιν όλων αυτών λοιπόν -κι αφού θα χρειαστούν ένα ταξίδι περίπου 12 ωρών μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους- οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο θα αφιχθούν πρώτα στο Σάο Πάολο για τις ανάγκες της FIFA και στη συνέχεια στο Αρακαζού. Εκεί όπου αναγκαστικά θα χρειαστούν ώρες ξεκούρασης και θα χάσουν πιθανότατα μια προπόνηση απ’ αυτές που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν επί βραζιλιάνικου εδάφους.