Θέλει Σαβιόλα η Κλαμπ Αμέρικα

h.saviola

Στη μεταγραφική λίστα της Κλαμπ Αμέρικα βρίσκεται σύμφωνα με ρεπορτάζ μεξικάνικης ιστοσελίδας ο σταρ του Ολυμπιακού, Χαβιέρ Σαβιόλα που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και δηλώνει χαρούμενος στην Ελλάδα.

 

Σύμφωνα με το σάιτ, «footballtotal.com.mx» η Κλαμπ Αμέρικα αναζητά ποδοσφαιριστή και στην κορυφή της λίστας της εν όψει της Κλαουσούρα του 2014 βρίσκεται ο άσος του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός άσος, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την Κλαμπ Αμέρικα. Και κατά το παρελθόν η εν λόγω ομάδα έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του άλλοτε άσου της Μπαρτσελόνα και της Μπενφίκα, όμως χωρίς να στεφθεί η προσπάθεια απόκτησής του με επιτυχία.

 

Ταυτόχρονα, στο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως ο Σαβιόλα βρίσκεται στη λίστα και ομάδων που παίζουν στο MLS, στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ δηλαδή, αλλά δεν κατονομάζονται.

 

 

Το βέβαιο είναι πως ο Σαβιόλα είναι αυτή τη στιγμή «δεμένος» με συμβόλαιο στους Πειραιώτες. Πρόσφατα δήλωσε απόλυτα χαρούμενος στην Ελλάδα και έτσι οι Μεξικανοί να μείνουν, ενδεχομένως, με την όρεξη.