Τα λεφτά του Μήτρογλου η Μάντσεστερ για…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ SPORTDOG: Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού τρέλανε τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και γιατί ονειρεύονται στο Λιμάνι μεταγραφή αλά Μήτρογλου;

Τα λεφτά του Μήτρογλου η Μάντσεστερ για…

55551083377

Μπορεί οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ήταν πικραμένοι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έκρυβαν τον ΘΑΥΜΑΣΜΟ τους για την εντυπωσιακή εμφάνιση του Κώστα Μανωλά.

Οι “μπέμπηδες” έμειναν ενθουσιασμένοι με τα προσόντα του διεθνούς αμυντικού καιέκπληκτοι για το γεγονός ότι κατάφερε –με χαρακτηριστική ευκολία– να “σβήσει” τον μεγάλο τους επιθετικό “όπλο”, τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Όπως έλεγε άνθρωπος της αγγλικής ομάδας, μετά το παιχνίδι, ο Κώστας Μανωλάς θα περάσει από “σκανάρισμα” και στη ρεβάνς του “Ολντ Τράφορντ”, εκεί που η πίεση του αγώνα θα είναι διαφορετική για τον νεαρό αμυντικό.

Το πλέον βέβαιο, που αποκαλύπτει ο σκύλος, είναι ότι ο στόπερ του Ολυμπιακού μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο των “κόκκινων διαβόλων” και ΣΙΓΟΥΡΑ θα τους απασχολήσει το καλοκαίρι.

Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι η Γιουνάιτεντ θέλει ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και πως ο προγραμματισμός της προβλέπει την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών για να αντικατασταθούν οι Φέρντιναντ (35) και Βίντιτς (32).

Την ίδια ώρα, όπως λέγεται στην πιάτσα των ανζέντηδων, ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στη λίστα πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων και, αν συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και στο Μουντιάλ με την Εθνική ομάδα, η μεταγραφή του μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 15 εκατομμύρια του Κώστα Μήτρογλου! Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός απέρριψε τον Γενάρη πρόταση 9 εκατομμυρίων από τη Νάπολι… 

Πάντως, να πει κάτι ακόμα ο σκύλος, για τον Μανωλά. Αν τα πράγματα εξελιχθούν ιδανικά για τον πρώην άσο της ΑΕΚ, τότε έτσι θα δικαιωθεί με πανηγυρικό τρόπο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ήταν αυτός που έκανε τη μεταγραφή του μικρού και έλεγε τις προάλλες στο τραπέζι με τον Μισέλ Πλατινί πως ο Μανωλάς θα φτάσει σε αξία τον Μήτρογλου. Έχει “μάτι” ο πρόεδρος…  

Πηγή : http://www.sportdog.gr/