Φερέτι: «Δεν μας λείπει ο Πουλίδο…»

Φερέτι: «Δεν μας λείπει ο Πουλίδο…»

Προσπάθεια να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα έκανε ο προπονητής της Τίγκρες, Ρικάρντο Φερέτι, σε ερώτηση για την επιθετική δυσλειτουργία της ομάδας του, λόγω και της απουσίας του Άλαν Πουλίδο.

172429

Ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος περιμένει τη δικαίωση από τη μεξικανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και τη FIFA ώστε να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, ήταν από τους πρωταγωνιστές της Τίγκρες τη σεζόν που πέρασε στο πρωτάθλημα. 

Έτσι, με αφορμή το κακό ξεκίνημα της μεξικανικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Απερτούρα (1 νίκη, 1 ήττα και 3 ισοπαλίες), ο Τύπος της χώρας δεν… ξέχασε τον 23χρονο φορ, με τον προπονητή, Ρικάρντο Φερέτι να δίνει μία όχι και τόσο… πειστική απάντηση για την απουσία του… 

«Αυτή τη στιγμή δεν μας λείπει ο Πουλίδο, γιατί δεν ήθελε να είναι εδώ… Η διοίκηση τον έψαξε, όλοι τον ψάξαμε, ακόμα και εσείς (οι δημοσιογράφοι), αλλά δεν καταλήξαμε πουθενά!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Τίγκρες, Ρικάρντο Φερέτι. 

Ο Άλαν Πουλίδο είχε πετύχει εννέα τέρματα στο πρωτάθλημα της Απερτούρα του 2013 και πέντε σε αυτό της Κλαουσούρα του 2014, τη στιγμή που ο βασικός επιθετικός της Τίγκρες, Μάρκο Ρούμπεν, δεν έχει σκοράρει στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του Απερτούρα του 2014…