«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό»

Steven_Gerrard_1457824i

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό έστειλε ο Στίβεν Τζέραρντ παραμονή της αναμέτρησης της ελληνικής ομάδας με τη Λίβερπουλ.

Ο αρχηγός των «Reds» εξήγησε ότι επέλεξε τους νταμπλούχους Ελλάδας για το φιλικό προς τιμήν του επειδή ήθελε έναν ισχυρό αντίπαλο που θα σήμαινε πολλά γι` αυτόν και δήλωσε ότι περιμένει μία δυνατή αναμέτρηση:

«Όταν η ομάδα μου έδωσε την ημερομηνία για το φιλικό προς τιμήν μου, μίλησα με τον Μπρένταν Ρότζερς και το σημαντικό ήταν ποιά ομάδα θα αντιμετωπίζαμε λόγω της χρονικής στιγμής. Πραγματικά, δεν ήθελα να είναι ένας αγώνας σε αργό ρυθμό κι απλά να έρθουν να παίξουν όλοι οι φίλοι μου και οι συμπαίκτες μου από τα τελευταία 15 χρόνια.

Δεν ήθελα να είναι έτσι, ήθελα να είναι ένα σοβαρό ματς και σημαντικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για τη νέα σεζόν, οπότε έτσι θα είναι. Μία σοβαρή αναμέτρηση».

Ο αρχηγός των «Reds» χαρακτήρισε τέλειο αντίπαλο τον Ολυμπιακό λόγω του γκολ που είχε πετύχει απέναντί του στην πορεία για την κατάκτηση του Champions League στην Κωνσταντινούπολη:

«Προσωπικά για μένα ήταν το σημαντικότερο γκολ, λόγω του πότε μπήκε, αλλά και της σημασίας του, καθώς μας οδήγησε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο σχολιασμός του Άντι Γκρέι έκανε ακόμα πιο σημαντική τη στιγμή. Γι` αυτό αποφασίσαμε να επιλέξουμε τον Ολυμπιακό. Ήταν υπέροχοι. Δεν ζήτησαν ούτε ένα σεντ σε αντάλλαγμα για να έρθουν να παίξουν, κάτι που σημαίνει ότι τα παιδιά θα πάρουν ακόμα περισσότερα χρήματα.

Μιλήσαμε και με αρκετές άλλες ομάδας, που όμως ζητούσαν χρήματα, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν υπέροχος, οπότε του οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ.

Αν είχαμε αποκλειστεί εκείνο το βράδυ ή στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, το γκολ πιθανότατα δεν θα αναφερόταν καν, αλλά επειδή μας βοήθησε να φτάσουμε στην Κωνσταντινούπολη και καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο, όταν κοιτάζω πίσω, αυτό το γκολ είναι πολύ σημαντικό για εμένα προσωπικά, αλλά και για την ομάδα. Σίγουρα είναι στο top-3 των γκολ που έχω πετύχει».

Πηγή: woop.gr