Πρόστιμα από την UEFA

Πρόστιμα από την UEFA

Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα ότι η πειθαρχική επιτροπή της τιμώρησε με πρόστιμα τρεις ομάδες για επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της στις αρχές του μήνα.

Πρόστιμα

Το υψηλότερο πρόστιμο επιβλήθηκε στη Λέγκια Βαρσοβίας. Ο πολωνικός σύλλογος καλείται να καταβάλει 35.000 ευρώ για υβριστικό πανό και επειδή υπήρχαν μπλοκαρισμένες σκάλες στο γήπεδό του. Στον εντός έδρας αγώνα ρεβάνς της 2ας Αυγούστου με την Αστάνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο μεταξύ, με πρόστιμο 27.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Απόλλων Λεμεσού για την συμπεριφορά των παικτών του. Καθώς επίσης και επειδή οπαδοί της ομάδας άναψαν καπνογόνα και πέταξαν αντικείμενα στην διάρκεια του αγώνα ρεβάνς της 3ης Αυγούστου με την Αμπερντίν στην Κύπρο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

> Εμφατική εκκίνηση για την Μπάγερν! 3-1 την Μπάγερ Λεβερκούζεν! (video)

Για το ίδιο παιχνίδι η πειθαρχική επιτροπή της UEFA επέβαλε πρόστιμο 10.000 ευρώ στην ομάδα από τη Σκωτία για τη συμπεριφορά των οπαδών της και για το γεγονός ότι δεν ταξίδεψαν συνοδοί (stewards) μαζί με τους φιλάθλους της. Επίσης, η Αμπερντίν δέχθηκε προειδοποίηση αναφορικά με την έλλειψη συνοδών.