Μαζουάκου: “Θα είμαστε έτοιμοι για τη νίκη”

Η Μάλμε είναι στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό. Ο Θρύλος θα πάει στη Σουηδία και όπως σε κάθε ματς έτσι και σε αυτό θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

1EF3C53AB015F97095B282AFCE50E5F4Ο Αρτούρ Μαζουάκου, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, τόνισε πως το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να τους επηρεάσει και θα είναι έτοιμοι, την Τετάρτη, για τη νίκη.

Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και είχαμε την εδαφική υπεροχή, αλλά σταδιακά ανέβηκαν και για ένα πεντάλεπτο περίπου ήταν απειλητικοί. Σε εκείνο το σημείο δεν αντιδράσαμε σωστά και με ψυχραιμία με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ του Ατρομήτου. Είναι σύνθετα τέτοια παιχνίδια. Προσωπικά προσπάθησα να βοηθήσω στην δημιουργία, ανέβαινα όποτε είχα χώρο, αλλά γενικά η ομάδα δεν λειτούργησε όπως θα θέλαμε“.

Για το αν το αποτέλεσμα στο Περιστέρι θα τους επηρεάσει, ο Μαζουάκου είπε:Οχι, ό,τι έγινε, έγινε. Πιστεύω ότι δεν ήταν κάτι δραματικό. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης, το οποίο είναι κρίσιμο, και θέλουμε πάρουμε τους τρεις βαθμούς στη Μάλμε. Δεν υπάρχει θέμα, θα είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη“.