Σε επαφή για Ζινιάκ

Σε επαφή για Ζινιάκ

Ο Φινμπόγκασον χάνεται, χωρίς ωστόσο να πετάει λευκή πετσέτα ο Ολυμπιακός και η περίπτωση του Ζινιάκ κερδίζει πόντους, ενώ ο Π. Ισά έχει καλές σχέσεις με τη Μαρσέιγ. Λίγες οι πιθανότητες για Τοϊβόνεν.

093104

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού παραμένει ο Αντρέ Ζινιάκ, τον οποίον παραχωρεί η Μαρσέιγ και λόγω του διαφαινόμενου «ναυάγιου» στην υπόθεση Άλφρεντ Φινμπόγκασον, οι «ερυθρόλευκοι» θα ασχοληθούν ακόμη περισσότερο με τον Γάλλο φορ. 

Ασφαλώς και δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, διότι υπάρχει ενδιαφέρον από Αγγλία και Τουρκία για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά το γεγονός ότι θέλει να δώσει η ομάδα του και κυρίως το ότι έχει καλές σχέσεις μαζί της ο Πιέρ Ισά δεν γίνεται να τα αμελήσουμε. Πριν περίπου δύο μήνες είχε βρεθεί στα γραφεία της Μαρσέιγ και είχε σημειώσει το όνομα του Ζινιάκ. 

Επιπλέον, είχε μιλήσει και μαζί του, εξηγώντας το πλάνο του Ολυμπιακού. Τη δεδομένη στιγμή οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι σε επαφή με τους Γάλλους και εφόσον χαθεί οριστικά ο Φινμπόγκασον θα εντείνουν τις προσπάθειες τους για τον Ζινιάκ που έκανε 35 συμμετοχές και έβαλε 16 γκολ φέτος στο Championnat. 

Από την άλλη, δεν εμφανίζονται τόσο «ζεστοί» για τον Όλα Τοϊβόνεν οι «ερυθρόλευκοι» και φαίνεται πως ο λόγος είναι ότι αν και πρόκειται για καλό παίκτη, δεν έχει τα στοιχεία του επιθετικού που αναζητούν. Πάντως, δεν αποκλείεται να ασχοληθεί περισσότερο στη συνέχεια μαζί του ο Ολυμπιακός. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0