Κασάμι, Ρομπέρτο και Μποτία στο Olympiacos TV! VIDEO

Κασάμι, Ρομπέρτο και Μποτία στο Olympiacos TV! VIDEO

Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γιουβέντους, οι τρεις άσοι του Θρύλου, στο Olympiacos TV.

olytv_juve_1

Κασάμι:

«Ναι, ήταν προφανώς μια πολύ σημαντική νίκη για μας και για το σύλλογο και είμαι ευτυχισμένος που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πάντα ωραίο να σκοράρεις και ιδιαίτερα σε τέτοια παιχνίδια. Ζω γι’ αυτά τα παιχνίδια και είμαι ευτυχισμένος που έβαλα γκολ.

Είναι πάντα σημαντικό να κερδίζεις βαθμούς όταν παίζεις εκτός έδρας. Τώρα όμως πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό και να το κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να κερδίζει»!

Ρομπέρτο:

«Ήμουν μόνο ένας από τους παίκτες που έκανε την δουλειά του και είμαι πολύ ευτυχισμένος για το αποτέλεσμα αλλά και για την εμφάνιση μας, όμως είναι η δουλειά μας και το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και τα συναισθήματα, καθώς σκεφτόμαστε την Κυριακή».

Για την αποθέωση από τον κόσμο: «Είναι καταπληκτικό να το ακούς αυτό από τους φιλάθλους γιατί δουλεύουμε για την πιθανότητα να νιώσουμε όλα αυτά τα πράγματα δουλεύουμε για τους φιλάθλους μας και νιώθουμε πολύ καλά όταν τους ακούμε έτσι».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Σήμερα πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για να νιώσουμε αυτοπεποίθηση ενόψει της Κυριακής γιατί γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το ματς για τους φιλάθλους μας, για το πρωτάθλημα, να είμαστε κοντά στη πρώτη θέση, για όλα.. οπότε τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για την συνέχεια στο UEFA Champions League: «Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς εκτός έδρας γιατί πιστεύω πως δεν θα είναι αρκετό να κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια στο Καραϊσκάκη άρα πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς κι εκτός έδρας για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Μποτία: 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήταν δύσκολο να το ελέγξεις, αλλά η ομάδα δούλεψε καλά από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και άντεξε. Το γκολ που βάλαμε είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μας και τώρα σκεφτόμαστε ήδη τον επόμενο αγώνα που είναι πολύ σημαντικός για εμάς και τον σύλλογο.

Προσωπικά προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα την ομάδα μου. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πάντα προσπαθώ να κάνω σωστά τα πράγματα όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι αλλά και στα προηγούμενα. Τώρα, όμως ,ήδη σκεφτόμαστε το επόμενο ματς της Κυριακής, που είναι όπως ξέρουμε πολύ σημαντικό. Πρέπει να έχω υψηλή απόδοση για να βοηθήσω όσο μπορώ τον σύλλογο.

Οι φίλαθλοί μας κάθε μέρα ξεπερνάνε τον εαυτό τους. Είναι ένας επιπλέον παίκτης για εμάς. Βοηθάνε πολύ και σίγουρα την Κυριακή θα πιέσουν πολύ και θα μας βοηθήσουν σίγουρα».  

[youtube id=”QHee7nGIEWQ” width=”620″ height=”360″]