Έλενα Ξενάκη: «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω!»

Έλενα Ξενάκη: «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω!»

Δείτε την εκπομπή μας

Τι ζήσαμε. Τι όνειρο… Τι τρέλα Ολυμπιακή, τι ηδονή ατελείωτη, τι χαρά… Η ομαδάρα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού είναι back to back Πρωταθλήτρια Ευρώπης και όλες οι κοπέλες που συμμετείχαν σε αυτό τον ΘΡΙΑΜΒΟ νιώθουν την απόλυτη ικανοποίηση, για το τεράστιο επίτευγμά τους…

Μεταξύ εκείνων, η Έλενα Ξενάκη… «Ονειρεμένη η πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό», λέει το «κανόνι» του Ολυμπιακού, η φουνταριστή της ομάδας του Τσίριτς. Πρώτη της χρονιά στην ομάδα, πρώτο Ευρωπαϊκό…

Μετά την κατάκτηση της Euroleague στον Πειραιά, η αθλήτρια της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού!

Η πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό είναι πραγματικά ονειρεμένη και δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω. Θεωρώ, πως και στα δύο παιχνίδια το Σαββατοκύριακο δείξαμε πραγματικά την τεράστια δυναμική αυτής της ομάδας και σε αυτό μας βοήθησε και ο κόσμος μας, εδώ στον Πειραιά.

Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού που ήταν στο πλευρό μας, αλλά και τον Χάρη Παυλίδη και τον Κωστή Χατζηδάκη, που ήταν και αυτοί που με έφεραν σε αυτή την ομάδα».