Γκόγκιτς: «Δίκαια στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός»

gogic

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο εξέφρασε ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Σίνισα Γκόγκιτς στον «NovaΣΠΟΡ FM»:

Για το χθεσινό παιχνίδι: 
«Ό,τι καλύτερο… ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση με καλές εμφανίσεις. Ρίσκαρε στα παιχνίδια και πήρε αυτό που ήθελε».

Για την κριτική που είχε ασκηθεί στην αρχή στον Μίτσελ:
«Εδώ στην Ελλάδα κρίνουμε πολλές φόρες πολύ γρήγορα. Δεν έχουμε υπομονή και κρίνουμε και παίκτες και προπονητές με αποτέλεσμα να μην τους δίνουμε την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους».

Για τη διαχείριση του υλικού που έχει στα χέρια του ο Μίτσελ: 
«Ρίσκαρε ο Μίτσελ… Ποτέ δεν έκλεισε την ομάδα πίσω, πάντα προσπάθησε να βάλει γκολ και το ρίσκο αυτό βγήκε. Θα μπορούσε να έχει έρθει ανάποδα και να μην έχει πάρει το αποτέλεσμα αυτό.
Ο Μίτσελ δεν στάθηκε ποτέ σε ονόματα και πάντα έκρινε τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Τον Σαβιόλα πολλές φορές στον έχει στον πάγκο».

Για τον Μήτρογλου: 
«Ωρίμασε πολύ… Είναι κάτι που το βλέπουμε. Μπορεί να του δοθεί μια ευκαιρία και να την κάνει γκολ. Αυτό κάνουν μεγάλο κάποιο παίκτη. Ο Μήτρογλου έχει δουλέψει πολύ στο να σπάσει το οφ-σάιντ. Πάντα κινείται στο όριο της γραμμής των αμυντικών.

Με τους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει πολύ γρήγορα. Και για αυτό μπορεί και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες».

Για το μέλλον του Ολυμπιακού στη συνέχεια του Champions League: 
«Και αυτά τα ματς ήταν δύσκολα. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει την αξία του και δίκαια είναι στην επόμενη φάση. Πλέον είναι άλλα τα δεδομένα. Μπορεί όμως να κοιτάξει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο».