Οι δηλώσεις του κ. Λεμονή

Οι δηλώσεις του κ. Λεμονή

Διαβάστε και δείτε τι είπε ο προπονητής της ομάδας μας, μετά το τέλος του αγώνα με τη Γιουβέντους.

-Είχατε πει χθες ότι αυτό που θα σας ενδιέφερε πέρα από το αποτέλεσμα, ήταν να δείτε μια εικόνα ποδοσφαιριστών να είναι ευχαριστημένοι: «Ναι, αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι επέστρεψαν και είναι ευχαριστημένοι κατά κάποιο τρόπο, αλλά και στεναχωρημένοι…».

-Ο Ολυμπιακός λίγα 24ωρα αφού ήρθατε, κάνει μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και δείχνει ομάδα. Είναι ένα από τα κέρδη; «Είχα τονίσει χθες ότι ήθελα να έχουμε οποιοδήποτε κέρδος μετά το τέλος του παιχνιδιού. Είτε αφορά το ψυχολογικό κομμάτι. Βαθμολογικά δεν τα καταφέραμε, αλλά ψυχολογικά κερδίσαμε. Πρέπει και οι παίκτες να καταλάβουν ότι ανεβαίνει ο πήχης. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουν και οι ποδοσφαιριστές ότι σε τέτοια έδρα, με μια συμπαγής ομάδα, θα είμαστε όπως πρέπει. Πλέον κοιτάμε μπροστά μας και έχουμε ένα καλό διάστημα, να δουλέψουμε αρκετά άλλα πράγματα».

-Ένα σχόλιο για την Γιουβέντους; «Για να είμαι ειλικρινής είναι μια ομάδα που είναι μέσα στις πέντε κορυφαίες. Έχει ελπίδες η Γιουβέντους να φτάσει μέχρι τον τελικό. Δυσκολέψαμε την Γιουβέντους με τον τρόπο που παίξαμε. Έχει πολύ καλό προπονητή, παίκτες που παίζουν πολλά χρόνια μαζί. Ίσως στο κομμάτι απουσίας του Μπονούτσι πρέπει να βρει τα πατήματά της κάπως».

-Θα μας εξηγήσετε την επιστροφή του Ρομαό στην κανονική του θέση και τη χρησιμοποίηση του Νικολάου από την αρχή; Κάτι που για πολλούς φαινόταν σαν ρίσκο; «Το καλό είναι ότι την περίοδο που ήμουν στο τέλος του πρωταθλήματος, γνώρισα αρκετά καλά αυτά τα παιδιά. Ο Ρομαό έπαιξε εξ ανάγκης στόπερ. Θεωρούσα ότι το πρόβλημα δεν ήταν η αμυντική γραμμή, αλλά η αμυντική λειτουργία γενικά. Ο Νικολάου φάνηκε σαν ρίσκο, αλλά είναι παιδιά που έχουν καλό επίπεδο και για ποιο λόγο να μην τους δώσουμε την ευκαιρία. Και αυτός και ο Ρέτσος, όπως και ο Ανδρούτσος με τον Μανθάτη που πήγε δανεικός, είναι καλοί παίκτες. Πιστεύω όμως ότι με τον Ρομαό εκεί, είμαστε πιο πιεστικοί γιατί ανεβαίνουμε ψηλά».

Δείτε το video της συνέντευξης Τύπου του κ. Τάκη Λεμονή, μέσω της κάμερας του Olympiacos TV: