Ραγδαίες εξελίξεις με Ελ Αραμπί!!!

Ραγδαίες εξελίξεις με Ελ Αραμπί

Δείτε την εκπομπή

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού την τελευταία τριετία και τον ποδοσφαιριστή που κάνει τη διαφορά στο επιθετικό κομμάτι για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Μαροκινός επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως τόσο ο ίδιος αλλά και ο Ολυμπιακός θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο.

Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του έμπειρου στράικερ και μάλιστα βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ο Ελ Αραμπί θέλει να υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων στον Ολυμπιακό, κλειστό ή έστω με αυτόματη ανανέωση μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό αγώνων. Από την πλευρά του και ο Ολυμπιακός δεν έχει θέμα, ενώ φαίνεται να έχει μπει στην τελική ευθεία πλέον η υπόθεση του νέου συμβολαίου, καθώς φέρεται να βρίσκεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ελ Αραμπί.

To10.gr είχε αναφερθεί στη σημαντική άφιξη του ατζέντη του Μαροκινού και οι επόμενες μέρες είναι πολύ σημαντικές για να ολοκληρωθει η συμφωνία και ο Ελ Αραμπί να παραμείνει στο λιμάνι. Ο ατζέντης του Ελ Αραμπί είναι από χθες στην Ελλάδα και θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση για να επισημοποιηθεί το deal με τον «πιστολέρο» των πρωταθλητών Ελλάδας.

Πηγή To10.gr