Βλάχος – «Ο Ολυμπιακός έχει ιστορία και μεγάλη παρουσία στο Champions League»

Βλάχος – «Ο Ολυμπιακός έχει ιστορία και μεγάλη παρουσία στο Champions League»

Δείτε την εκπομπή

Οι δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Βλάχος:

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα, μια έδρα που πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολη για όλους, με μία ομάδα η οποία είναι από τις καλύτερες στο φετινό Champions League.

Ο κόσμος του Βελιγραδίου μας υποδέχθηκε στην παρουσίαση με χειροκρότημα και αυτό είναι πολύ τιμητικό, αναγνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ιστορία και μια μεγάλη παρουσία στο Champions League και με πολύ μεγάλους παίκτες.

Όσον αφορά στη νίκη, ήταν μια νίκη πύρρεια, νομίζω ότι ο τίτλος που ταιριάζει είναι ‘Πολύ σκληροί για να πεθάνουμε’, γιατί πριν ξεκινήσει το ματς είχαμε τρία προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Σήμερα μάθαμε, ότι ο ένας μας ξένος, ο Ράντοβιτς, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί για τα επόμενα ματς, ο Κολόμβος ήταν με 39 πυρετό από χθες το πρωί και σήμερα έπαιξε μόλις δύο λεπτά, ο Δερβίσης δεν ήρθε καθόλου. Έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί, πολύ συγκεντρωμένοι, στην άμυνα κυρίως, κάτι που καταφέραμε στα τρία οκτάλεπτα, βρήκαμε και τις λύσεις στην επίθεση.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο πιστεύω ότι η έδρα μίλησε, οι παίκτες της Νόβι δεν είχαν να χάσουν τίποτα, τους δώσαμε την ευκαιρία να πλησιάσουν στο σκορ, όμως στα κρίσιμα σημεία κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και καταφέραμε και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, κυρίως για την αυτοπεποίθηση της ομάδας μας για τη συνέχεια.

Η νίκη αυτή είναι μόνο τρεις βαθμοί, πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια, γιατί ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%, όπως ήμασταν σήμερα».