Δηλώσεις: Ράντονιτς-Νέλσον!!!

Ενθουσιασμένος από την πρώτη νίκη της ομάδας του στην Euroleague ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Ντέγιαν Ράντονιτς. Απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του έχει ρεκόρ 1-3 αντί για 3-1 δήλωσε ο εντυπωσιακός στην Βιτόρια ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Screenshot_2

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

Ντράγκαν Ράντονιτς: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρώτη μας νίκη στην Euroleague. Μετά από πολλά χρόνια καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα προτιμούσα να το έχουμε καταφέρει στην έδρα μας, όμως είμαι χαρούμενος που συνέβη απόψε σε μια δύσκολη έδρας. Ξέραμε ότι αν ξεκινούσαμε δυνατά το παιχνίδι, θα ήταν πολύ σημαντικό. Παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε ποιότητα στην επίθεση στο πρώτο δεκάλεπτο. Κατάφεραν να μας σπάσουν τον ρυθμό στην δεύτερη περίοδο χάρη στην άμυνά μας. Πετύχαμε στο τέλος την έκπληξη, χάρηστις σωστές μας αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία. Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και θα αναγκάσει τους αντιπάλους να πιστεύουν στις δυνατότητές μας. Ελπίζω να δείξουμε το ίδιο επίπεδο και στα επόμενα παιχνίδι“.

NELSON DE MARCUS I PAUL LEO JOSEPH

ΝτεΜάρκους Νέλσον: “Ήταν πιθανότατα το καλύτερο μου παιχνίδι στην Ευρώπη. Κάναμε σίγουρα καλή εμφάνιση και πήραμε μία νίκη που χρειαζόμασταν. Χάσαμε κάποια παιχνίδια από δικά μας λάθη. Θα μπορούσαμε να ήμασταν στο 3-1, αλλά βρισκόμαστε στο 1-3. Βάλαμε με αυτόν τον τρόπο τον εαυτό μας στο κυνήγι της πρόκρισης στο “Top-16”. Ειλικριά πιστεύω ότι το “κλειδί” της νίκης σήμερα ήταν η εμπειρία που αποκτήσαμε από τον τρόπο που χάσαμε τα προηγούμενα ματς. Ήμασταν πολύ ήρεμοι και κάναμε πολύ καλό ματς“.

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

Πηγή: sport24.gr