Βεζένκοφ: «Απαιτητικό το ματς με την Μπάγερν – Η ομάδα είδε κάτι στον Φαλ»

Βεζένκοφ: «Απαιτητικό το ματς με την Μπάγερν – Η ομάδα είδε κάτι στον Φαλ»

Δείτε την εκπομπή μας

Ο φόργουορντ των Πειραιωτών μίλησε για την πίστη του στις ικανότητες της ομάδας, ενώ, όπως κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφέρθηκε στην ανανέωση του Μουσταφά Φαλ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν:

«Έχει έμπειρους παίκτες και έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να παίξουμε πάρα πολύ δυνατά. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, τα ριμπάουντ και να παίξουμε πολύ δυνατά, ακολουθώντας το πλάνο που έχουμε καταστρώσει, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το απαιτητικό παιχνίδι».

Για τους Έλληνες διεθνείς και το γεγονός ότι η Μπάγερν έχει να αγωνιστεί ένα μήνα:

«Δεν νομίζω πως στο επίπεδο που είμαστε επηρεάζουν τόσο πολύ όλα αυτά. Ο κάθε παίκτης και η κάθε ομάδα ξέρει πως να διαχειριστεί αυτές τις καταστάσεις. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο τη δική μας ομάδα. Θέλουμε να είμαστε 100% έτοιμοι σωματικά και πνευματικά. Κάναμε μια καλή προετοιμασία, έχουμε ρυθμό, οπότε νομίζω πως είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Για την ανανέωση του Μουσταφά Φαλ:

«Σίγουρα οι ομάδες που έχουν πετύχει σε όλα τα αθλήματα τα τελευταία χρόνια έχουν τους ίδιους παίκτες και απλά γίνονται κάποιες μικρές προσθήκες. Το ότι η ομάδα αποφάσισε να ανανεώσει τον Μους σημαίνει πως κάτι είδε σε αυτόν, είναι πολύ ευχαριστημένη όπως και όλοι μας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τον επιπλέον λόγο ότι ο Μουστάφα είναι και πολύ καλό παιδί. Το άξιζε 100%. Πολλά συγχαρητήρια».

https://www.to10.gr/basket/euroleague/1973306/vezenkof-apetitiko-mats-tin-bagern-omada-ide-kati-ston-fal/